2777
2789
عنوان

شوهرم ۰۰۰

86 بازدید | 8 پست

اول ویژگی های خوبشو بگم اهل کاروتلاشه و دست بزن نداره واهل دود ودم نیس وساده اس و صبور اما اما کم حرفه در حد ک اگ من باهاش حرف نزنم کل مکالمه مون هم همون سلام علیک روزانس هروقت میاد خونه یا شبکه ورزش میبینه یا با گوشی بازی میکنه بهش میگم تو کارای خونه کمک کن بلافاصله پاس میده به بچه ها به شدت سردمزاجه و درهفته فقط یه روز خونس اون یه روزم صبح زود میره با دوستاش فوتبال بازی میکنه در حالیک آسم داره و بقیه روز به همون منوال رو کاناپه پهن میشه و کارتشو بهم میده اما همش حساب کتاب میکشه ازم پولارو چیکار کردی وقتی هم شاکی میشم میگه آخه تو ساده ای میترسم مادرت اینا خرت کنن ازت پول بکشن و هیچ وقت ازم تعریف نمیکنه درصورتی ک تعریف نباشه خیلی زیبام به گفته اطرافیانم خوب ی زن دوس داره همیشه تعریفشو کنن و بهش توجه بشه اما واس من شده آرزوی محال خلاصه ک درد زیاده اما هروقت میخوام قهر کنم از خونه برم میفته به پام و همش التماس میکنه نرو و درست میشم اما وقتی بی خیال میشم همه چی باز مث قبل میشه افسردگی شدید گرفتم و امیدی به آینده ندارم حس میکنم جونیم نابود شد با این آدم و کارهاش 😔شما راحلی واس بهتر شدن حالم دارین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید بری مشاوره ولی ی کانال هست تو اینا 

مگ قبول میکنه مسخره میکنه میگ مشاوره ها از همه خل ترن آخه ی جاری دارم رسما دیونس اما مشاور خانوادس همش اونو مثال مبزنه میگ همشون مث فلانی ان😔

مگ قبول میکنه مسخره میکنه میگ مشاوره ها از همه خل ترن آخه ی جاری دارم رسما دیونس اما مشاور خانوادس ه ...

اشکال ندارد عضو این کانال تو ایتا بشو اسمش تنها مسیر آرامش خیلی به خانما دیدم کمک کرده حتما استفاده کن از نظراتش