اول ویژگی های خوبشو بگم اهل کاروتلاشه و دست بزن نداره واهل دود ودم نیس وساده اس و صبور اما اما کم حرفه در حد ک اگ من باهاش حرف نزنم کل مکالمه مون هم همون سلام علیک روزانس هروقت میاد خونه یا شبکه ورزش میبینه یا با گوشی بازی میکنه بهش میگم تو کارای خونه کمک کن بلافاصله پاس میده به بچه ها به شدت سردمزاجه و درهفته فقط یه روز خونس اون یه روزم صبح زود میره با دوستاش فوتبال بازی میکنه در حالیک آسم داره و بقیه روز به همون منوال رو کاناپه پهن میشه و کارتشو بهم میده اما همش حساب کتاب میکشه ازم پولارو چیکار کردی وقتی هم شاکی میشم میگه آخه تو ساده ای میترسم مادرت اینا خرت کنن ازت پول بکشن و هیچ وقت ازم تعریف نمیکنه درصورتی ک تعریف نباشه خیلی زیبام به گفته اطرافیانم خوب ی زن دوس داره همیشه تعریفشو کنن و بهش توجه بشه اما واس من شده آرزوی محال خلاصه ک درد زیاده اما هروقت میخوام قهر کنم از خونه برم میفته به پام و همش التماس میکنه نرو و درست میشم اما وقتی بی خیال میشم همه چی باز مث قبل میشه افسردگی شدید گرفتم و امیدی به آینده ندارم حس میکنم جونیم نابود شد با این آدم و کارهاش 😔شما راحلی واس بهتر شدن حالم دارین