2777
2789
عنوان

خواهش میکنم هرکی شقاق داشته این سوالم وجواب بده 🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر عزیز من هم مثل شما بودن سر زایمان اولم شش ماه زجر کشیدم بعد زالو انداختم راحت شدم سر زایمان دوم همون اول رفتم زالو انداختم خوب خوب شدم ولی دوباره با یه بار زور زدن برگشت ولی بازم زالو رو بهت پیشنهاد میکنم جایگزین سریع و راحت عمله دوباره ام برگرده مثل قبل نیست من دفع پیش با یه بار زالو انداختم کلا مشکلم حل شد الان باید دوبار زالو بندازم 

سلام استارتر عزیز من هم مثل شما بودن سر زایمان اولم شش ماه زجر کشیدم بعد زالو انداختم راحت شدم سر زا ...

سلام عزیزم ممنون از راهنماییت گلم زالو رو چطوری میندازن درد داره من خیلی بهترم خداروشکر البته بعد از ۹ماه لازمه برم بندازم الان فقط موقع نشستن اذیت میشم 

سلام عزیزم ممنون از راهنماییت گلم زالو رو چطوری میندازن درد داره من خیلی بهترم خداروشکر البته بعد از ...

خب اگه خوب شدید شاید دیگه لازم ندارید فقط یادتون باشه برای بعدا سریع این کارو بکنید

سلام عزیزم شما با مشکل شقاقتون چه کار کردید من سه ماهه گرفتارش شدم خیلی درد و خونریزی دارم بیچاره شد ...

سلام انشاالله خوب بشی منم هنوز گرفتارم مدام ملین میخورم ورعایت میکنن انواع پمادارو استفاده کردم واسه من مگاکورت جواب داد زایلوژلم مدام استفاده میکنم ببینم خوب میشه یانه

سلام انشاالله خوب بشی منم هنوز گرفتارم مدام ملین میخورم ورعایت میکنن انواع پمادارو استفاده کردم واسه ...

شما اصلا دردتون تغییری نداشته ؟ برای من اصلا کم هم نمیشه .. دردم این جوریه که صبح میرم دستشویی تا ۵ یای ۶ ساعت درد مدام دارم بعدش درد اروم میشه تا فردا صبحش ... خیلی وقتها فکر میکنم شاید عفونت کرده .. یا این درد برای شقاق هست .. چون کسی از اطرافیانم این مشکلو تا به حال نداشتن 

شما اصلا دردتون تغییری نداشته ؟ برای من اصلا کم هم نمیشه .. دردم این جوریه که صبح میرم دستشویی تا ۵ ...

دکتر هم رفتم چون دردم زیاد بود فقط از بیرون معاینه کردن گفتن باید عمل بشی... من اصلا دکتر خوب نمیشم که بخوام برم پیشش عمل کنم 

دکتر هم رفتم چون دردم زیاد بود فقط از بیرون معاینه کردن گفتن باید عمل بشی... من اصلا دکتر خوب نمیشم ...

عزیزم من تقریبا تا ۵ماه اینا درد مداوم داشتم تا ۳ماه که وحشتناک بود تا ۶ماهم خیلی اذیت بودم بعد اون دردم خیلی کمتر شده یعتی درد ندارم تقریبا ولی واسه نشستن اذیت میشم