2777
2789

عذرخواهی میکنم نمیتونم جواب پست هاتونو بدم واقعا حالم بده ممنون میشم نظرتونو بگین من میخونم،،،،

صبح ساعت 7پامیشم با گریه بچم جیغ میزنه بهونه میگیره خوراکی برام بخر ببرم بیرون میبرمش تا ظهر ساعت 12 و یک تو شهر میچرخوندم تو پارک و ماشین،،،،،حالا نه صبحونه خوردم نه دست و صورت شستم و نه هیچ کار دیگه ای برمیگردم خونه خابش برده خودمم عین جنازه پیشش خابم میبره تا 4 ظهر حالا نه نهار نه ....هیچ کار دیگه ای بیدار میشه دوباره جیغ و داد ببرم بیرون سه سالشه ،،،،گریه میکنه امانتو میبره یه بند جیغ میزنه جوریکه آپارتمانو رو سرش میذاره واحد کناری و طبقه بالا میفهمن ،،،،تا شب دوباره تو پارک تا شوهرم میاد اونم کلی غر میزنه شام حاضر نیست حالا چطور به اون بفهمونم از صبح ابم نخوردم کی باورش بشه تا شام ختم میشه به نیمرو و ساندویچ و بعدش خاب ،،،،این چرخه هر روز زندگی منه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مغزم سوت کشید 

ولی سعی کنین بچه رو تو خونه آروم کنین چه خبره هی بیرون و تفریح

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

بد عادت کردین

از روانشناس کودک کمک بگیر پسر منم لج باز بود تا از یه روانشناس کودک کمک گرفتم این جوری زندگی نمیکنی 

کم آوردی پیش بچت نقطه ضعفت پیدا کرده

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲

با اسباب بازی جدید یا کارتونی چیزی مشغولش کنین اگه بازم گریه و جیغ زد ببرین دکتر خب اصلا طبیعی نیست 

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

به نظرم از یه روانشناس کودکان مشاوره بگیر

اگر نبریش چی میشه؟ یا تو سنی نیست که قانون گذاشتن رو متوجه بشه؟ مثلا اول صبحانه بخوریم بعد بریم

دختر منم یه وقتایی بهانه میگیره میره پشت در میشینه هی میگه دده دده

ولی باهاش حرف میزنم و مثلا میگم اول لباس بپوش، به‌به بخور، موهاتو شونه کن بعد بریم بیرون‌ 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

با اسباب بازی جدید یا کارتونی چیزی مشغولش کنین اگه بازم گریه و جیغ زد ببرین دکتر خب اصلا طبیعی نیست& ...

یکی از اتاق های خونه کلا پر کردم از اسباب بازی،،،دکترم بردم ازمایش خون ازش گرفتن گفتن مشکلی نداره بخدا شاید باورت نشه دارم تایپ میکنم چشمام تار میبینه ایقدر گریه میکنم و اشک از چشمام یه بند میاد

یکی از اتاق های خونه کلا پر کردم از اسباب بازی،،،دکترم بردم ازمایش خون ازش گرفتن گفتن مشکلی نداره بخ ...

آخی الهی بگردم واقعا خیلی خیلی ناراحت شدم براتون ، اگه مکانشو داشته باشین از یه روانشناس کودکم میتونین کمک بگیرین

زاستی بچتون چند سالشه ؟

خوب عزیزم شما اینطوری غذای خونگی و خوبی هم به بچه ات نمی تونی بدی 

منم تجربه بچه بد قلق و جیغ داشتم 

هیچ جا جام نبود 

تا اینکه یه راهکاری پیدا کردم 

اول صبح که بیدار شدی حتما اول با بازی و شوخی و هر طور که قلق بچه است 

تلوزیون آهنگ ها عمو پورنگ یا عمو امید بالاخره یه بازی بهش صبحانه بده حتما حتما 

می دونم جیغ می نه و نمی خوره حتی اگر نخورد بیرون نبرش  بذار جیغ بزنه 

بعد وقتی جیغ می نه تو ریلکس جلوش زانو بزن تا هم قدش شی خیلی خونسرد بگو تا وقتی آروم صحبت نکنی من متوجه نمیشم چی می خوای 

این قدر این کار رو تکرار کن تا آروم بهت بگه مثلا میگه بریم بیرون الان سن یاد گیری صبر بچه است بهش بگو صبحونه ات رو بخور صبر کن بعد از اینکهناهار آماده کردم میریم 

می دونم باز جیغ و گریه است ولی باید تحمل کنی 

یک هفته طول میکشه تا سبک زندگیش عوض بشه و عادت کنه من وقتی زیاد لج می کرد و گریه می کرد برای تنبیه می بردمش تو اتاقش و خودم هم باهاش میرفتم که نترسه می گفتم تا آروم صحبت نکنی نمی ریم بیرون تنبیه هستی 

البته از ضعفش هم هست غذای درست نمی خوره بهش زینک پلاس بده خیلی موثره

به هیچ عنوان به هیچ عنوان بهش نگو 

تو جیغ نزن تا فلان کار رو بکنیم یا تو گریه نکن تا این کاری که می خوای بشه 

اتفاقا اگر جیغ زد اون کاری که خواسته رو به هیچ عنوان دیگه براش انجام نده حتی اگر دو روز فقط گریه کرد 

من با همین روش بچه ام آروم کردم تقریبا دو ماه طول کشید تا قابل قبول شد ولی بعدش دیگه هر روز بهتر شد هر روز یه رفتار برای تشویقش پیدا می کردن و باعث نزدیک شدنمون به هم شد و کم کم خدا رو شکر طوری شده که الان هر جا می رم سراغش رو میگیرن