بچش ۱۸ ماهشه ما طبقه بالای پدرشوهرم هستیم زایمان کرده اینجاس شاید ده روزه خونه خودشون بوده بعد دیروز بچش پوشاک عوض کرد به من گفت آب بریز رو دستم بشورمش آب ریختم گفتم انگار اسهاله بچت گفته هیچی نیست بعد پسر منم استفراغ کرد اینم تا شب موند بالا بعد رفت خونه خودش حالا دوباره صبح اومد من دیگه نزاشتم پسرم بره پایین الان شنیدم خواهرشوهر مجردم گفت ویروس اونا رو گرفته دخترم دوست دارم برم هرچی از دهنم درمیاد بگم اولا من خونه خودمم تو چرا میای خوب من نیومدم خونه تو خیلی اعصابم خرابه چطور برخورد کنم
منم بدم میادیکی ب بچم اینجوری بگه ولی وایسا اگه خوده خوار شوهرت گف اونوقت بگو ما نیومدیم ک خودتون ا ...
انقد بدم میاد چند باره میشنوم این حرفو اگه قرار بود از پسر من بگیره خودم دوتا دیگه بچه دارم چرا اونا نگرفتن همشم بچه هام پیش هم بودن حالا اون پایین بوده ما بالا اصلا نزاشتم پسرم بره پایین چطور اینجوری به نظرت اگه گفتن چی بگم بهشون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=341039018]اگ چیزی گف بگو اتفاقن من نزاشتم بچم بیاد پایین حتمن شما اومده بودید بالا گرفته اینجوری باز حرفتو ز ...[/QUOTEحالا صاحب بچه هم بگه چیزی من زورم از خواهرشوهر مجردم میاد بگو اینا برادرزادتونن اون خواهرزاده چه فرقی دارن