2777
2789

بچش ۱۸ ماهشه ما طبقه بالای پدرشوهرم هستیم زایمان کرده اینجاس شاید ده روزه خونه خودشون بوده بعد دیروز بچش پوشاک عوض کرد به من گفت آب بریز رو دستم بشورمش آب ریختم گفتم انگار اسهاله بچت گفته هیچی نیست بعد پسر منم استفراغ کرد اینم تا شب موند بالا بعد رفت خونه خودش حالا دوباره صبح اومد من دیگه نزاشتم پسرم بره پایین الان شنیدم خواهرشوهر مجردم گفت ویروس اونا رو گرفته دخترم دوست دارم برم هرچی از دهنم درمیاد بگم اولا من خونه خودمم تو چرا میای خوب من نیومدم خونه تو خیلی اعصابم خرابه  چطور برخورد کنم

منم بدم میادیکی ب بچم اینجوری بگه

ولی وایسا اگه خوده خوار شوهرت گف اونوقت بگو ما نیومدیم ک خودتون اومدین بچم تو خونه خودمم اجازه نداره استفراغ کنه؟

بچش مریض شده؟

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
منم بدم میادیکی ب بچم اینجوری بگه ولی وایسا اگه خوده خوار شوهرت گف اونوقت بگو ما نیومدیم ک خودتون ا ...

انقد بدم میاد چند باره می‌شنوم این حرفو اگه قرار بود از پسر من بگیره خودم دوتا دیگه بچه دارم چرا اونا نگرفتن همشم بچه هام پیش هم بودن حالا اون پایین بوده ما بالا اصلا نزاشتم پسرم بره پایین چطور اینجوری به نظرت اگه گفتن چی بگم بهشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد بدم میاد چند باره می‌شنوم این حرفو اگه قرار بود از پسر من بگیره خودم دوتا دیگه بچه دارم چرا اون ...

بچش تازه دنیا اومده؟

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
نه بابا مگه نمیگم ۱۸ ماهه زایمان کرده خونه پدرشه

اگ چیزی گف بگو اتفاقن من نزاشتم بچم بیاد پایین

حتمن شما اومده بودید بالا گرفته

اینجوری باز حرفتو زدی

منم دخترم س بار بستری شد شوهر خواهر شوهرم هرکی مریض میشد میگف از دختر من گرفته هنوزم وایسادم خدا جوابشو بده

[QUOTE=341039018]اگ چیزی گف بگو اتفاقن من نزاشتم بچم بیاد پایین حتمن شما اومده بودید بالا گرفته اینجوری باز حرفتو ز ...[/QUOTEحالا صاحب بچه هم بگه چیزی من زورم از خواهرشوهر مجردم میاد بگو اینا برادرزادتونن اون خواهرزاده چه فرقی دارن

[QUOTE=341039018]اگ چیزی گف بگو اتفاقن من نزاشتم بچم بیاد پایین حتمن شما اومده بودید بالا گرفته اینج ...

حتمن اونیکی خواهر شوهرت ب مجرده گفته بگه ب گوشت برسونه