2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاید

61 بازدید | 2 پست

دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده حالم خیلی بده خیلی تو نی نی سایت دیدم که با دعای نی نی سایتیا همه به خواستشون رسیدن و مشکلشون حل شده خواهش میکنم دعا کنید هفته آینده مشکلم به خیر و خوشی تموم شه برام صلوات بفرستید لطفا حتما دعام کنید ممنون از همتون❤️ 

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سلام شما زایمان کردید منم مثل شما پاپ بارداریم و هاش سی جی پایین خیلی می ترسم ریسک سندرم هم زده دیر ...

سلام بله من بچه قبلیم هر دو زیر نیم بودن دکترم آسپرین دادو اکو قلب جنین رفتم و سونو داپلر و وزن بچمم 3400 بود و نرمال بود اصلا نگران نباش

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.