2777
2789

6سالشه جدیداعادت کرده میبینه کسی چیزی میخوره چشم میدوزه بهش تاطرف خوراکی شریک بشه یعنی کسی هم خوراکی هم بده بدونه ترس میگیره میخوره هزارباربهش گفتم زشته بچه ممکنه آلوده باشه کثیف باشه سمی باشه عین خیالش نیست امروزم یه اتفاق وحشتناک افتادکی ازبستگان دور رو دیدم یعنی آدمی که سالی یه با دستش بستنی بودسلام علیک واحوال پرسی کرده گفت وای این این بستنی چی کارش کنم چراگرفتی اصلاپسرم برداشت گفت مشکلی نیست اگه نمیخوری من میخورم 20دیقه قبلش این بچه 

هم بستنی خورده بودهم آبمیوه قشنگ دلم میخواست زمین دهن با کنه من برم داخلش خانومه خجالت کشیدنصفشودادبه این بچه چی کارش کنم بخداهرچی بیرون بگه میخرم این عادتش داره آبرومومیبره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هر بچه ای بستنی تعارف کنی برمیداره .

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
انگار پسر منه،متاسفانه هر چی بیشتر خواسته ها شو برآورده میکنم رفتارش بیشتر میشه

آره جدیداداره پدرومادرمومیک‌‌َنه سعی میکنم همیشه خوراکی بخرم ازاون بابت خیالش راحته هرباربامامانم میرم ازبس گریه وزاری میکنه یه اسباب بازی میگیره من تسلیم نمیشم میره سراغ اون چن باری گفتم نگیرفایده نداره

آره جدیداداره پدرومادرمومیک‌‌َنه سعی میکنم همیشه خوراکی بخرم ازاون بابت خیالش راحته هرباربامامانم می ...

من این داستان رو با مادر شوهرم دارم ،خودم شاغلم صبح تاظهر مادر همسرم میاد و پیش بچه ها میمونه،پسرم دو تربیتی شده،اصلا به حرفم گوش نمیکنه

باهاش زیاد صحبت کن ولی بزرگ بشه هم بهتر میشه خودتون هم خوراکی مورد علاقه رو همراهت داشته باش که مضر ...

وقتی میبینم فوری میگم بریم بخریم مامان جان ولی انگارکمرهمت بسته آبروریزی کنه پررو شده 

آخه قبلش خورده بودبخدابچه دودیقه جلوی اون شکمت میگرفتی آخه 

هیچ ربطی به خوردن یا  نخوردن قبلش نداره . این رفتار عادی همه ی بچه هاست . 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
من این داستان رو با مادر شوهرم دارم ،خودم شاغلم صبح تاظهر مادر همسرم میاد و پیش بچه ها میمونه،پسرم د ...

بخداماهابدبخت بودیم اصلاچیزدلخواهمون خریده نمیشداین بچه هااینجوری شدن