2777
2789
عنوان

خواهش میکنم هرکی حس ششم داره بیاد

473 بازدید | 106 پست

سلام من عاشق یه آقایی شدم که اسمش امیر علی هستش اما هیچ شناختی ازش ندارم خیلی دوست دارم باهاش وارد رابطه بشم بچه ها اگه هرکی حس ششم داره خواهش میکنم بهم بگه آیا این آقا به من حس داره و اگه باهاش دوست بشم میتونه برام مشکل ساز باشه آیا بهش میرسم

قد متوسط رو به بالا گندمی و خوش مشربه.‌اگه در حد دوستی بخای اوکیه ولی رابطه دراز مدت نه چون با خط فکری تو خیلی متفاوته

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهم حس داره؟

در موردت کنجکاوه و نظرشو جلب کردی

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
قد متوسط رو به بالا گندمی و خوش مشربه.‌اگه در حد دوستی بخای اوکیه ولی رابطه دراز مدت نه چون با خط فک ...

عزیزم خواهش میکنم بهم بگو چه احساسی بهم داره و اگه باهاش دوست بشم چقدر باهم دوست میمونیم

عزیزم خواهش میکنم بهم بگو چه احساسی بهم داره و اگه باهاش دوست بشم چقدر باهم دوست میمونیم

ببین تو آدم رابطه کوتاه مدت نیستی برای خودت خط قرمز داری هرچند از این آقا خوشت میاد ولی من در حد تو نمیبینمش ..دورش شلوغه زیاد متعهد نیست گول شخصیت و چشمای نافذش رو نخور

جدی آبجی مثلا راجب چی

ادم ظاهر بینی هست جذب ظاهر شده و کلا ریزع و لاغر میپسنده

ببین تو آدم رابطه کوتاه مدت نیستی برای خودت خط قرمز داری هرچند از این آقا خوشت میاد ولی من در حد تو ...

میشه خواهشن به منم بگیییی 🥲 

حس دوست پسرم به من چیه ؟ برای چی باهام مونده ؟ 

با کسی هم در ارتباطه ؟ 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
ببین تو آدم رابطه کوتاه مدت نیستی برای خودت خط قرمز داری هرچند از این آقا خوشت میاد ولی من در حد تو ...

آبجی مرسی که جوابمو میدی فقط راجب چی کنجکاو شده چکار کنم این حس کنجکاوی بیشتر بشه

وای توروخدا به منم بگو امیر دوسم داره؟اینده تحصیلیم چطوره؟

اینده تحصیلیت خوبه یکم تنبلی رو کنار بزار ..دوستت داره ولی یکم رومخ و عصبیع

اونی ک بهش فکر میکنم 

ممکنه یکم فکر کرده باشه بهم 

یا یکم خوشش اومده باشه 

چی حسی گرفته ازم 

امکان داره آشنا بشیم