2777
2789

اون ۱۵ سال سابقه غیر انتفاعی داره اما من با اینکه سابقه نداشتم همون بار اول که شرکت کردم خدا رو شکر برای رسالت معلمی قبول شدم.بعد از این قضیه عزمشو جزم کرد که روی منو کم کنه ،هر لباسی که میخرم میره گرونترشو میخره با اینکه قبلا اصلا به لباس پول خرج نمیکرد.الان هم مرحله اول قبول شده ، جوری رفتار میکنه که انگار همچی میدونه و وزیر شده بخدا حالم خیلی خرابه ،قبلا هرروز زنگ میزد امار آزمون ازم میگرفت الان که کارش باهام تموم شده محل نمیده،خونواده شوهرمم با اینکه ازش خوششون نمیاد اما خیلی تحویلش میگیرن،حالم بده از این همه دورویی و حسادتی که بهم داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اکر ناراحت نمیشی باید بگم شما هم این حس رقابت و حسادت رو داری که انقدر برات مهمه که اونوداره چ ...

من حسادت نمیکنم اما چون حس میکنم از سادگیم سواستفاده کرد ناراحت میشم

عزیزم با این برخوردی که داری انگار شما به اون حسادت داری برا دیگران کشتی بخواه تا خدا بهت دریا بده

باور کن من حسود نیستم حساس شدم چون حس میکنم از سادگیم سو استفاده کرده

بزار بخره مهم مگه رقابت بزار حسودی کنه بسوز بزار بالا باشه تو راه خودتو ادامه بده که چی ؟؟ تورو دید یا گرغت خوشحال باش به جای وای از من جلوزد !!! تو ی کاری کردی ی زن مستقل بشه این بد که الگو خوبی باشی حالا حالت گرفتس که میر سرکار لباسای گرون میخره  موضوع این تو چرا اهمیت و پی اینی اون چی میخره بالاتر پایین تر ولش ی ذره رو خودت تمرکز کن روی کارت زندگیت روند بهتر شدن 

منم مث تو، بدم میاد جاریم همه توجه و تمرکزش به زندگی منه😑

پشت سرم گفته بود شوهرش گفته بی زحمت نمکدون بیار!!!! یعنی شوهر من گفته بی زحمت یعنی خییییلی بهم احترام گذاشته😐😐😐

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

عزیز طرف ۱۵ سال سابقه غیر انتفاعی داره هاااا 

چرا باید به تویی که تازه معلم شدی حسادت کنه 

بعدم کمک گرفتن از کسی که قبلا این راهو رفته خب خیلی خوبه ،تپام کمک نمیکردی نهایت پول میداد با ۷۰۰_۸۰۰ تومن بهترین پکیج میخرید استخدام میشد 

من خودم امسال بدون کمک فقط یه ماه خوندم سر بی تجربگیم که منفی زیاد زدم ۱۰ امتیاز کم اوردم 

چیزی نیست که حس میکنم تو بیشتر حسادت میکنی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

والا من از تاپیک شما حس حسادت فراوون رو دریافت نکردم نه از جاریتون

خب لباس خوب بخره و استخدام بشه چه اثری روی زندگی شما داره که حرص میخوری؟

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

اسی عین منی بخدا حالتو میفهمم منم هرکاری کنم جاری هم میکنه حالم بد میشه ببینمش اصلا انرژی منفی خالصه

متاسفانه من خیلی برونگرا هستم،از رفتارهاش خیلی حالم بهم میخوره جوری رفتار میکنه که انگار من عقل کلم تو هیچی بارت نیست