2777
2789

درسته شرایط زندگیم خوب نیست و تقریبا افتضاحه اما اگه تلاش کنم میشه مشکلاتمو حل کنم

تلاش اونم من ؟

من افسرده و بیحال که حتی انگیزه غذا خوردنم ندارم

دلم به هیچی خوش نبوده و نیست

هیچی تو این زندگی سرجاش نیست

چندساله خونه نشینم پشت کنکوری شدم

یه ساله بیرون نرفتم

باید درس بخونم ولی نمیخونم نمیخونم نمیخونم

باید تا ظهر نخوابم ولی میخوابم میخوابم میخوابم

باید از موی سفید و زحمات پدر و مادرم خجالت بکشم ولی نمیکشم

دست خودم نیست که دیوووونم  هر لحظه امکان داره تیغو بکشم رو رگم...

سرم پر فکر و خیاله

ذهنم مدام باهام حرف میزنه...گیجم...منگم...بیحال...ب انگیزه...خسته از ذهنی که آروم نمیشه

همه موهام ریخته...شدم پوست و استخون...مسخرم میکنن...هیچی نشدم...

نمیتونم خودم حالمو خوب کنم نمیشه تلاش کردم نمیشه فقط درجا زدنه فقط...💔

کسی که میگه افسردم 

اصلا و ابدا افسرده نیست

بلکه دنبال پوششی برای تلاش نکردن میگرده

یه روزی مثل ۵ سال یا ده سال دیگه میگی کاش اینروزا همه زورمو میزدم

ادم افسرده قبول نداره که افسردست

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

کسی که میگه افسردم  اصلا و ابدا افسرده نیست بلکه دنبال پوششی برای تلاش نکردن میگرده یه روزی ...

عزیزم مگه میشه آدم خودش نفهمه 

و اینکه تا حالا صد نفر بهم گفتن

من حتی انگیزه غذا خوردنم ندارم...روزی 5 جمله شاید حرف بزنم...اینا که دیگه تلاش نمیخواد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دوتا نکته هست درباره‌ی مطالبتون که باید بگم:

لزومی نداره از موی سفید پدر مادرت خجالت بکشی. من خودم پدر هستم. اونها تو رو بزرگ کردند و تا جایی هم که بتونند ازت حمایت می‌کنند و هیچ منتی هم بر سر شما نیست، پس نگران این نباش.

و اشکالی نداره اگه تا ظهر می‌خوابی. فقط سعی کن از اون لحظاتی که بیداری بهتر استفاده کنی.

برای افسردگی بنظرم هرطور که شده خودتو مجبور کن از خونه بیرون بیای و روزی نیمساعت پیاده‌روی کن. بزار نور خورشید بهت بخوره و یه تحرکی داشته باشی. از مدت زمان ۵ دقیقه و ۱۰ دقیقه شروع کن به پیاده روی و بعد بیشترش بکن. این خیلی کمک می‌کنه.

دقیقا منی 

پشت کنکور موندن داغونم کرد

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

اومدم بهت بگم منم شرایطممم مثل توعههه ۴ ساله پشت کنکورم و عاشق پزشکیییی... تو تراز معدلتتت از من خیلییی بهترهههه.... از من به تو نصیحتتتت طبق تجربه ای که دارم و چیزایی که دیدممم بشیننن برای کنکوررر بخون ، اگه تونستییی برای نهایی بخونی معدلت ببری بالا که چه بهترررر نتونستی هم طوری نیستتت برای کنکوررر بخون چند تا فصلی که برات اوکی هستن رو انتخاب کن همونا رو بخون تست بزن براشون تست کنکور های گذشته اگه وقت کردی تست قلمچی ام بزن..... نمی دونمم به پزشکی تعهدی ام علاقه داشته باشی یااا نه امااا امسال ظرفیتاا رفته بالااا حتییی تا ۱۵ هزار منطقه هم قبول داشتیممم حتی روزانه ها هم قبولی هاشون بهتر شده ... تو نهایت تلاشتو کن بهت قول میدمم نتیجهه خیلییی خوب بشههه چه بسااا به پزشکی تعهدی برسی.. میدونم تعهدی سختهه امااا بهتر شرایط الانته که

من اگه تراز نهایی تو رو داشتممم کلامو مینداختم هواا چون با ترازز کنکورم میتونستم به پزشکی تعهدی برسم ولی خب من ترازمم کمتر از توعههه،،،، اینقدررر نا امید نباشششش بخون برای کنکوررررررر ۳۶ روز طلاییی که نجاتتت میده از این افسردگیییی.... شاایددد پزشکی نیاری اما میتونی یه رشته دیگه بری مثل مامایی یا پرستارییی بری با فضای دانشگاه و رشته ها اشنا بشییی بعدم بهمن ماه مرخصی بگیرییی بیای بشینی بخونی پر قدرت برای ۱۴۰۴ برای پزشکییییی

اومدم بهت بگم منم شرایطممم مثل توعههه ۴ ساله پشت کنکورم و عاشق پزشکیییی... تو تراز معدلتتت از من خیل ...

سلام عزیزم

ترازم امسال میاد پایین ، چون دیپلمم برا 2 سال پیشه.

همه امتحانا رو از استرس گند زدم

اون 36 خوندنم فایده نداره دیگه

دلم فقط مرگ میخواد.خسته شدم...