2777
2789

واقعا دوسش دارم . . .😅

پسره تو کتابفروشي کار میکنه

من اونجا خیلي میرم بخاطر کارام . . . 

هر بار هم باهم برخورد میکنیم 

پسره هم خیلی مهربون و خوش برخورده اصلا توی این چند ماهي که اونجا رفتم چیز بدی ازش ندیدم 

راستش من تا حالا با کسی رابطه نداشتم اصلا:)

هر وقتم میرم اونجا صحبتامون راجب کتاب و این چیزاست 

چیکار کنم؟ممنون میشم راهنماییم کنید🙂🌱

باید بفهمی حس اون چیه ... شاید از نظر اون یه مشتری معمولی باشی شایدم خوشش بیاد نمیدونم

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی شمارشم بگیری درمورد کتاب حرف بزنید بعد یه بار بهش بگی موافقید ارتباط بیشتری داشته باشیم یا نه 

اونوقت معلوم میشه

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

میتونی شمارشم بگیری درمورد کتاب حرف بزنید بعد یه بار بهش بگی موافقید ارتباط بیشتری داشته باشیم یا نه ...

روم نمیشه اینجوری بهش بگم واقعا من تا حالا زیاد با کسی ارتباط نگرفتم:)))))

چند باری که میرم اونجا چیزی بخوام کتابی بگیرم زود ردم نمیکنه میزاره همه برن بعد یکم کش میده صحبتو چمیدونم از دانشگاه و این چیزا باهام حرف میزنه😅چند باری که کمکم کرده تو یه سری چیزا