2777
2789

من14ساله نماز میخونم البته بدون صبح ها که قضاشو میخونم ولی خوب به هرحال ارامشی داشتم حداقل مدتیه هیچ ارامش نمبگیرم بانماز خوندن هیچ انگیزه ای ندارم پاشم نماز بخونم میگم ول کن بابا این همه نمیخونن چی شده حالا اصلا اینجور نبودم من چی بهم شده😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مردم کسی هست که خدا را بر یک جانب و کناره ای تنها به زبان و هنگام وسعت و اسودگی عبادت میکند پس اگر خیری به اون رسد دلش به آن آرام میگیرد و اگر بلایی به او رسد از خدا رویگردان میشود.او در دنیا و اخرت هردو زیان میبیند. این همان زیان اشکار است سوره حج ایه 11 

حواست باشه زیان نکنی گلم ❤ چون ایمانت از روی تردیده اینجوری میشه

از مردم کسی هست که خدا را بر یک جانب و کناره ای تنها به زبان و هنگام وسعت و اسودگی عبادت میکند پس اگ ...

وای نه من خدارو با تمام وجودم میپرستم ولی برا نماز خوندن کم میل شدم

وای نه من خدارو با تمام وجودم میپرستم ولی برا نماز خوندن کم میل شدم

برای انگیزه گرفتن چله نماز بگیر برای پایانشم ی هدیه خوب و معنوی برای خودت بذار چهل روز پشت هم حتی نماز صبحتم بخون باد صبا نصب کن که اذان بگه سجادتو ی جا بذار که تو دیدت باشه و بدون که همونطور که خدا به گردنت حق داره تو هم حق داری گل به هر حال ما باید بندگیشو بکنیم دیگه خدا تو روز 24 ساعت بهت وقت داده اگر هر رکعتو ی دقیقه حساب کنیم کلا نماز 17 دقیقه وقتتو میگیره 17 دقیقه در برابر این همه زمان که چیزی نیست اونم برای خدا بخون نمازتو بدون وقتی اذان گفته میشه خدا داره صدات میزنه🌱🌼

برای انگیزه گرفتن چله نماز بگیر برای پایانشم ی هدیه خوب و معنوی برای خودت بذار چهل روز پشت هم حتی نم ...

نمیدونم برا اینه بدنم بی حس و کسله مدتیه حتی نمیتونم پاشم ظرف بشورم تنبلیم میا