2777
2789

مثلا تو کلاسمون 

یه دختره هست تا دلتون بخواد بی ادب و بی شخصیت و بلند بلند فحش میده و ... ولی همه مثل مگس دور.. دروش جم میشن و از ترس بهش احترام میزارن دقیقا عیییین دبیرستان 

یه پسره هست هر روز میگه من متعهد یه دوست دخترم ک اینحا نیست ولی تمام دوستاش دخترن و بشدت بشدت هول 

یه دختره هست باباش دکتره دهن همرو آسفالت کرده تازه شوهرم کرده با اون یه شویی راه انداخته همه رو رونده از خودش 

یه پسره دیگ هست بدن سازه فکر میکننه خداست و همه عاشقشن

یه پسره دیگه هست گل میکشه و نصف کلاسا نیست ولی خدایی از همشون بهتره 😂😂

یه دختره هست تو دغل بازی و حیله گیری رو دست ملکه انگلیس زده بشدت حسودی ولی تو روت چنان جانم جانم میزنه بیا و ببین ولی درحالی ک میخاد سر به تنت نباشه 

یه دختره دیگ هست به قول دهه هشتاد ها پیک می خالص میره پیش استاد میگ چرا نمره منو کم دادین مال فلانی رو زیاد و ...یا صاف اودم تو چشام نگا کرد گف حقوق شوهرت بگو و و و

یکی دیگ هست کلا دنبال اینه ببینه بقیه چی میخرن بره بخره 

یکی دیگ هست پولدار ولی باباش خسیسسسسس باورتون نمیشه تو زندگی اش کامپیوتر نداشته کلا هول پسره  و بشدت می‌ماله ولی با دخترا بشدت بد برخورد میکنه یه شلوار میخره میاد کلاس پر میکنه ک من برند خریدم حالا به من میگه لباسام همه برنده ولی دست دو 🤭🤭

یه دختره ذیگ هست اونقد آویزون پسرا کم موده بزه از هرکدوم یه ماچ بکنه یعنی قشنگ تا دهنش باز میکنه همه می‌فهمن خطاب به پسرایت 😂😂

حالا خودم رو نمیدونم چجوری هستم ولی سنم ازشون بیشتره  کلا این کارا رو تو سن شون طبیعی میدونم ولی واقعا حوصلم سر میزه و بعضی وقتا میخام سرم بزنم تو دیوار 

اها یه پسره هم هست احساس میکنخ نمک خالصه فقط چرت و پرت میگه 

فقط یکی دوتا شون بشدت بشدت با شخصیت و بالغ ان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی که آمار تک تک بچه هاتون رو دادی😂

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

دلم خواست الان تو دختردایی یادوستم بودی. یه شب تا صبح بیدار میموندیم  راجب همکلاسیات و ماجراهای دانشگات واسم تعریف میکردی.   من که از غیبت کردن بدم میاد  یجوری با مزه گفتی دلم خواست😁

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
سن بالا بشی بین دانشجوها سخته ولی همگی تقریبا توی یه رِنج سنی باشید اوکی تره 

اره البته من زیادم سنم بالا نیست 😂من ۲۵ اونا بزرگه شون ۲۴ بقیه شون بالای ۲۰ بجز یه نفر ۱۹