مثلا تو کلاسمون
یه دختره هست تا دلتون بخواد بی ادب و بی شخصیت و بلند بلند فحش میده و ... ولی همه مثل مگس دور.. دروش جم میشن و از ترس بهش احترام میزارن دقیقا عیییین دبیرستان
یه پسره هست هر روز میگه من متعهد یه دوست دخترم ک اینحا نیست ولی تمام دوستاش دخترن و بشدت بشدت هول
یه دختره هست باباش دکتره دهن همرو آسفالت کرده تازه شوهرم کرده با اون یه شویی راه انداخته همه رو رونده از خودش
یه پسره دیگ هست بدن سازه فکر میکننه خداست و همه عاشقشن
یه پسره دیگه هست گل میکشه و نصف کلاسا نیست ولی خدایی از همشون بهتره 😂😂
یه دختره هست تو دغل بازی و حیله گیری رو دست ملکه انگلیس زده بشدت حسودی ولی تو روت چنان جانم جانم میزنه بیا و ببین ولی درحالی ک میخاد سر به تنت نباشه
یه دختره دیگ هست به قول دهه هشتاد ها پیک می خالص میره پیش استاد میگ چرا نمره منو کم دادین مال فلانی رو زیاد و ...یا صاف اودم تو چشام نگا کرد گف حقوق شوهرت بگو و و و
یکی دیگ هست کلا دنبال اینه ببینه بقیه چی میخرن بره بخره
یکی دیگ هست پولدار ولی باباش خسیسسسسس باورتون نمیشه تو زندگی اش کامپیوتر نداشته کلا هول پسره و بشدت میماله ولی با دخترا بشدت بد برخورد میکنه یه شلوار میخره میاد کلاس پر میکنه ک من برند خریدم حالا به من میگه لباسام همه برنده ولی دست دو 🤭🤭
یه دختره ذیگ هست اونقد آویزون پسرا کم موده بزه از هرکدوم یه ماچ بکنه یعنی قشنگ تا دهنش باز میکنه همه میفهمن خطاب به پسرایت 😂😂
حالا خودم رو نمیدونم چجوری هستم ولی سنم ازشون بیشتره کلا این کارا رو تو سن شون طبیعی میدونم ولی واقعا حوصلم سر میزه و بعضی وقتا میخام سرم بزنم تو دیوار
اها یه پسره هم هست احساس میکنخ نمک خالصه فقط چرت و پرت میگه
فقط یکی دوتا شون بشدت بشدت با شخصیت و بالغ ان