2821
2789
عنوان

ارتباط با خدا

22 بازدید | 3 پست

سلام دوستان نمیدونم شاید یه سریاتون گارد بگیرید نسبت به دین اسلام و...که نمیخوام همچین چیزی پیش بیاد ولی یه سری ها هستن با نماز و روزه ادمای خوبی هستن ولی یه سریاشون نه (منظورم اون ادمای دو رو نیس) بلکه اخلاقی که ادم داره که باعث میشه در روزهای سخت خدا رو فراموش کنه ...ادم تو این موقعیت ها چطور میتونه ارتباطش رو با خدا قوی کنه؟ مثلا خودم دو ماهه تو شرایط سختی هستم که خودم برا خودم اون مشکل رو به جود اوردم ولی الان دوماهه که از خدا کمک میخوام ولی جوابی نمیبینم یا نشونه‌ای نمیگیرم ...شما چطور هستین تو ارتباط با خدا؟ با چه روشی میتونم به خودم کمک کنم از تجربیاتون بگید

این نظر منه 

هر کسی ساخته تخیل ذهن خودشو داره توی جهان هستی از خدا می گه

خدا اون چیزی نیستش که بهش فکر می کنید

خدا چیزی هستش که باید درون خودتون بوجودش بیارین و بهش نزدیک بشین 

همیشه تماشای دو نجیب زاده زیبا بوده چون هم دیگرو خوب میشناسن.🪻گر نباشد حیا و درک و شعورآدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور🪻

این نظر منه  هر کسی ساخته تخیل ذهن خودشو داره توی جهان هستی از خدا می گه خدا اون چیزی نیستش ک ...

اینو شنیدم ولی سخته تو شرایط سخت قرار بگیری و از خدا بخوای کمکت کنه ولی نمیدونی چکار کنی؟ بری جلو یا بایستی که ببینی خدا چکار کنه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینو شنیدم ولی سخته تو شرایط سخت قرار بگیری و از خدا بخوای کمکت کنه ولی نمیدونی چکار کنی؟ بری جلو یا ...

این خیلی فلسفیه ادم بخواد تفصیر خودشو از معجزه یا خدای خودش بگه

مثل یک ریاضی دان که شبو روز داره درس می خونه تا بتونه به راه حلش برسه اینم ربط داره که چطوری ساعتها وقت بزاری تا بتونی متوجه بشی چجوری بتونی به خدای خودت برسی

همینجور که الان شبه چند ساعت بعد روزه

یا همینجور که همه دارن از اکسیژن استفاده می کنن همه این سایت یا مردم یه دقیقه قطع بشه همه خفه میشیم

یا همینجور که پمپاژ قلب ما داره میزنه یهو قطع بشه

بستگی به خودتون و شکر گزاری داره که دارین از خدا می کنید

اینکه من ناله کنم همش یه کیسه پول خدا بیاره بزاره دم خونم امکان پذیر نیست

اما از خدا می خوام یک نیرو یک انرژی توی قلبم توی مغزم توی وجودم بوجود بیاره بتونم راهکار تمام مشکلات خودمو پیداش کنم 

همیشه تماشای دو نجیب زاده زیبا بوده چون هم دیگرو خوب میشناسن.🪻گر نباشد حیا و درک و شعورآدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور🪻