2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میزنم میگه اعتبار نداری

سلام عزیزم .خوبی؟؟یک خواب مادرم دیدم منو نگران کرده میتونی تعبییر کنی برام؟

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏
سلام عزیزم بگو

مرسی عزیزم.مادرم شب  زیارت عاشورا میخونه و دعا میکنه برا منو و برادرم شبش ک مخابه خواب میبینه ک پسرعمو مادرش برامون یک کیسه قند اورده (حالا ندیده قند هارو، تو کیسه بوده نمیدونه کله قند بوده یا خرد شده بوده)کیسه قندرو به عنوان هدیه میاره میزاره خونمون ولی کیسه قند انگار خیلی سنگین بوده گفته کمرم درد گرفت تا اوردمشون خونتون،گف اینا بخاطر سود پولتونه به عنوان هدیه اوردم براتون و میره مادرمم کیسه قند مخاسته جا به جا کنه جایه دیگه بزار چون سنگین بوده نتونسته پدرمو صدا زده و از خواب بیدار شده...بنظرت تعبییرش چی میتونه باشه؟

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏
مرسی عزیزم.مادرم شب زیارت عاشورا میخونه و دعا میکنه برا منو و برادرم شبش ک مخابه خواب میبینه ک پسرع ...

عزیزم قند ۲تا معتی داره توی خواب،یکی سود ومنفعت هست یک جشن وپایکوبی

حالا چون مادرتون برای تو وبردارت دعا کرده،احتمال زیادبه معنی جشن وعروسی وازدواج هست

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

عزیزم قند ۲تا معتی داره توی خواب،یکی سود ومنفعت هست یک جشن وپایکوبیحالا چون مادرتون برای تو وبردارت ...

خوب بنظرت اینکه کیسه قند سنگین بوده چ معنی میده؟؟؟معنی بدی نمیده؟من از این قسمتش میترسم معنی بد بده 🤦‍♀️

خوب بنظرت اینکه کیسه قند سنگین بوده چ معنی میده؟؟؟معنی بدی نمیده؟من از این قسمتش میترسم معنی بد بده ...

کیسه سنگین بوده،یعنی وزن قند بالابوده،هرچی قند بیشتر باشه،اتفاقات خوب هم بیشتر

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

کیسه سنگین بوده،یعنی وزن قند بالابوده،هرچی قند بیشتر باشه،اتفاقات خوب هم بیشتر

مرسی خوشگلم 😘🌹دعاگوت هستم عزیزم🤲💚التماس دعا🙏

مرسی عزیزم.مادرم شب زیارت عاشورا میخونه و دعا میکنه برا منو و برادرم شبش ک مخابه خواب میبینه ک پسرع ...

خوابی که مادرت دیده می‌تواند چند تعبیر داشته باشد، بستگی به جزئیات زندگی شما و احساسات مادرت هنگام دیدن خواب دارد. اما در حالت کلی:

1. قند در خواب:

قند نماد خیر و برکت، رزق و روزی، و شیرینی در زندگی است. دریافت کیسه قند می‌تواند نشانه‌ای از رسیدن روزی حلال، خیر و نعمت به زندگی شما باشد.

2. سنگین بودن کیسه قند:

این موضوع می‌تواند نشان‌دهنده مسئولیتی سنگین یا رزقی باشد که به سختی به دست می‌آید. شاید نشانه‌ای از یک کمک مالی یا منفعتی باشد که با سختی یا زحمت به شما خواهد رسید.

3. ارتباط با "سود پول":

اگر در خواب اشاره شده که این قندها به دلیل "سود پول" بوده، ممکن است به مسائل مالی در زندگی شما مربوط باشد. اگر منبع درآمدی دارید که سودی از آن می‌گیرید، شاید این خواب هشداری باشد که بررسی کنید آیا این درآمد کاملاً پاک و حلال است یا خیر.

4. مادر نتوانسته کیسه را جابه‌جا کند و پدر را صدا زده:

این ممکن است نشان دهد که مادرت به کمک پدرت در یک مسئله نیاز دارد، مخصوصاً در موضوعی که مربوط به رزق، برکت، یا حتی امور مالی خانواده است.

نتیجه‌گیری:

این خواب می‌تواند نشانه‌ای از رزق و روزی باشد که به شما خواهد رسید، اما ممکن است با سختی همراه باشد یا نیاز به دقت در مسائل مالی داشته باشد. همچنین شاید مادرت حس کرده که در زندگی نیاز به حمایت یا کمک دارد. اگر اخیراً تصمیم مالی مهمی گرفته‌اید، بهتر است دوباره بررسی کنید که همه چیز درست و عادلانه باشد.

اگر مادرت بعد از این خواب احساس خوبی داشت، احتمالاً نشانه‌ی خیر و برکت است. اما اگر حس نگرانی داشت، بهتر است دعا کند و صدقه بدهد تا اگر مسئله‌ای وجود دارد، برطرف شود.

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟