2777
2789
خب باید اینو بگی گل پسرکرج😂👍🏻

درصد توهم بالا بوده 

دیدیم همو اما ت صورت هم نیگا نکردیم چطور میشه🤨🤨🤨😂😂

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

درصد توهم بالا بوده  دیدیم همو اما ت صورت هم نیگا نکردیم چطور میشه🤨🤨🤨😂😂

الکل ۹۸ درصد😂😂😑

والا حسی حس کرده ک هس😂🤦🏻‍♀️

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکل ۹۸ درصد😂😂😑 والا حسی حس کرده ک هس😂🤦🏻‍♀️

😂😂😂قاطی زده عزیزم وگرنه با ۹۸ درصد هم ب این وضع نمی افتاد🤷🏻‍♀️

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

😂😂😂قاطی زده عزیزم وگرنه با ۹۸ درصد هم ب این وضع نمی افتاد🤷🏻‍♀️

😂🤣🤣👍🏻

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself 
ن یکشنبه💔😕

چقدر خوندی؟ من ک هنو هیچی نخوندم شنبه امتحان دارم🙁🙁😭😭💔

چقدر خوندی؟ من ک هنو هیچی نخوندم شنبه امتحان دارم🙁🙁😭😭💔

هیچییی امرو ع امتحان اومدماا😑😂 امرو استراحت فردا نصفش پس فردام بقیش

هیچییی امرو ع امتحان اومدماا😑😂 امرو استراحت فردا نصفش پس فردام بقیش

😂😂خوش ب حالت خسته شدم از امتحان ها 

له شدم💔😑😂

منم هم چنین کاملا کمبود خواب رو احساس میکنم در هر ۲۴ ساعت نهایت ۶ ساعت میخوابم😂😂بعد امتحان ها ب خودم قول دادم یه ۷۲ ساعت کامل بخوابم

منم هم چنین کاملا کمبود خواب رو احساس میکنم در هر ۲۴ ساعت نهایت ۶ ساعت میخوابم😂😂بعد امتحان ها ب خو ...

ولی بازم جبران نمیشه😑💔خواب فقط وقتی میچسبه ک باید برا امتحانت بخونی🤦🏻‍♀️😂

ولی بازم جبران نمیشه😑💔خواب فقط وقتی میچسبه ک باید برا امتحانت بخونی🤦🏻‍♀️😂

خدایی زمان های دیگه مثل جغدیم سر امتحان تمام خواب های دنیا ب سمت ما هجوم میاره😬😬😬

خدایی زمان های دیگه مثل جغدیم سر امتحان تمام خواب های دنیا ب سمت ما هجوم میاره😬😬😬

دقیقاا😂👌🏻