2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂 نی نی سایت پر نهمیه فقط خیلیا لو نمی‌دن😁

یه سری مامانبزرگ های کوسه ماهی هستن هرکی شوهر نداره و تو سایته رو قورت میدن برا همینه بچه ها چراغ خاموش تاپیک میزنن  

من پشیمانم شدید انسانی دروغ نباشه ۱۳ اومده بودن مدرسه ما الکی بزرگش کردن تو برو به مدرسه اخرا که ثبت نام میکند به جا هم هست همیشه میذارنت اون کلاس توجه نمیکند چند شدی

ولی تا میتونی درسا انسانی نگاه کن جامعه تاریخ و فلسفه یه دور پی دی افشو بخون ببین میتونی میفهمی دوست داری تنها کمک میتونستم به بکنم چون کسی نبود اینا بم بگه

توبه شکستم🫀🙂

من پشیمانم شدید انسانی دروغ نباشه ۱۳ اومده بودن مدرسه ما الکی بزرگش کردن تو برو به مدرسه اخرا که ثبت ...

ممنووونم ازتتتت

الان کلاس چندمی ؟

خودت راضی هستی؟

واقعا حجم و سختی درسا چقدره؟

ایییی بابا  دغدغت چیه مگه؟ من دارم پاره میشم یکم دیگه انتخاب رشته دارم نمی‌دونم چی می‌خوام بر ...

سخت نگیر سن ت بره بالا دغدغت با خودت بزرگ میشه

میتونی از مشاور تحصیلی مشورت بگیری ازت سوال میکنه ببینه چی دوس داری تو چی استعداد داری 

یه اولویت بندی هم مدرسه بهتون میده میتونی با توجه به اونم تصمیم بگیری

🙂✨️

تاپیکهای قبل رو گردن نمی گیرم.اصلا اصلا بهشون نگاه نکن.🙂