یه هفته بعدش سریع پریود شدم الان ۸ روز میگذره همچنان خونریزی دارم قرمز هم هست لامصب
معمولا اخر پریود قهوی میشد یا لک بینی
دوره هام همیشه ۷ روزه بود ولی ۵ روز خونریزی. داشتم
کسی اینجوری بوده ؟علتش چیه ؟
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
منم اینجوری شدم ۴۰ روز بعد تقریبا ب فاصله ۱۰ روز دوباره پریود شدم شدید و خیلی ببخشید غلیظ تا الانم ۳ بار اونجوری پریود شدم ۴ ماهو ۲۱روزه از زایمانم میگذره فکنم خونی نمونده برام
پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه 💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی
خونریزی پریودی؟؟ گمون نمیکنم پریودی باشه.کاش با یه متخصصی تماس بگیری
هی خداا دیگه حوصله دکتر رفتن ندارم بخدا
مثل اینکه مجبورم برم
منم اینجوری شدم ۴۰ روز بعد تقریبا ب فاصله ۱۰ روز دوباره پریود شدم شدید و خیلی ببخشید غلیظ تا الانم ۳ ...
وااای منم خونریزی شدید
دکتر نرفتی شما ببینی علتش چیه