2777
2789
عنوان

کسایی که پارسال زیست رو خوب دادن

367 بازدید | 27 پست

سلام بچها کسایی که پارسال زیست رو خوب دادن میشه بیان بگن چطوری...باچه دبیری...واصلا چه کارهاییی انجام دادن ممنون میشم  

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جزوه سالیانه حنیفو بخون اگه باهاش کلاس داشتی

اگه نه هم که ویدیو های نهایی فرهمندنیا رو ببین چون حنیف فکر کنم واسه نهایی کلاس نذاشت

اگه هم کلا شرایط هیچکدوم رو نداری اول نمونه سوال نهایی یک دونه حل کن ببین کدوم فصلا ضعیف تری از همونا شروع کن و به ترتیب نخون، به ترتیب ضعیف بودنت بخون و در اخر سوالات نهایی از سال ۹۸ تا الان رو حل کن اگه وقت نداری مال پارسالو حتما حل کن

Just do it
 من یادمه سال کنکورم خودم به معنای واقعی کلمه پنجاه دور کتابو خوندم و زیرو رو کردم و با گاج نقر ...

الان چی قبول شدی؟

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 

ی کمکی بکنم بکنید من امروز دینی ندادم پیر رسیدم ب جلسه راهم ندادن ۷:۵۴اونجا بودم 

اگه بقیه درسها بالا۱۸بشم. ممکنه برام تاثیر داشته باشه؟

نهایی دینی رو نمیتونم جبران کنم هیچجوره؟

منطقه۳هستم نظام قدیم

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 

من ۴۰۱ داشتم نهایی.

۱۹ و نیم شدم زیست و 

کتابو دقیق خوندم همه چیشو و به وفور نمونه سوال حل کردم.موقع ما یه سایتی بود دکتر دنا اسمش بود.درس به درس ازش سوال حل کردم برا هر درسی ۱۰ تا امتحان داشت قشنگ و اینکه امتحانای نهایی قبلمو هم حل کردم تموم نوبتا رو.

موفق باشی عزیزم😍❤️✨️

بعد از هرسختی طاقت فرسا،یک معجزه‌ی بی نظیر شکل میگیرد:"إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا"