2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقته اقدامی انشالا ب زودی دامنت سبز بشه

اقدام نیستم پنج شیش روز پیش بچه اولمو سقط کردم بخاطر توقف رشد و ضربه روحی بدی خوردم ، ۶ ماه دیگه میخوام اقدام کنم امیدوارم بارداری بعدیم بدون مشکل یاشه 🥺

عزیزم 💔💔 چند وقتش بود ؟ 

خودم طبق اخرین پری ۱۰ هفته بودم جنینم توی ۶ هفته مونده بود ، توی سونوی اولم که هفت هفته و سه روز داده بودم  جنینم توی سن ۶ هفتگی بود و قلبش میزد ولی همون روزا دیگه ایستاده بود💔💔 

خودم طبق اخرین پری ۱۰ هفته بودم جنینم توی ۶ هفته مونده بود ، توی سونوی اولم که هفت هفته و سه روز داد ...

الهی بگردم ❤ اصلا ناراحت نباش قسمت نبوده حتما مشکلی داشته ک اینطور شده منم تیر ۴۰۱ حاملگی اولم بچه تو ده هفته رشدش متوقف شده بود و ضربان نداشت.  بعدش ک رفتیم دکتر پیگیری کردیم فهمیدیم همسرم واریکوسل دو طرفه داره آذر ۴۰۱ عمل کرد بعد از ده ماه اقدام کردیم الان تو دلیم هفت ماهشه😍 . فقط صبر کن و حتما هم خودت هم همسرت برید دکتر همسرت آزمایش اسپرم بده . انشالله ک تا سال دیگه تو هم چشم انتظار فندق کوچولوتی😍