2777
2789
میشه منو دعا کنی حاجت قلبیم برآورده شه خانم ؟؟؟؟؟🥲

چشم عزیز دلم براتون ضحی و نصر خوندم

ان شاءالله هرچه زودتر پروردگار حاجتتون رو برآورده کنه به حق بزرگی و مهربانی خودش 💖🙏🏻

یا رب آن دِه که آن بِه ...
گفتم قربونت برمذکوروش اسم مادر مینا   ان شاالله به حق دلای پاک شما داداشم خوب بشه&n ...

ان شاءالله خدا دعای من بی مقدار رو در حق برادر عزیزم قبول کنه و شفا پیدا کنن هرچه زودتر سلامتیشون رو بدست بیارن 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور از جونت.توام براش هر چی به دلت میافته براش انجام بده روش های توسل زیاده ببین کدوم به دلت میشینه

چله ی سوره ی حشر و دعای توسل دارم میخونم براش هر روز هفتاد تا حمدو شفا  میخونم کلی نذر صلوات دارم هرروز میخونم ، خدا لایق معجزه بدونه خوبش کنه این داداشم و مثل پدر دوسش دارم 

ان شاءالله خدا دعای من بی مقدار رو در حق برادر عزیزم قبول کنه و شفا پیدا کنن هرچه زودتر سلامتیشون رو ...

عزیزدلی قطعاااا دل پاک و مهربونی دارین که همچین کار بزرگی میکنید مطمئناا پیش خدا هم عزیز هستین ، ان شاالله خدا به برادر من و همه ی مریضا شفا بده 

میخوای چی بخونی؟

منم بیماری دارم ولی اوجوری نیس ک بخوام بمیرم 

ولی همه زندگیمو مختل کرده هر چی میخوای بخونی بگو منم بخونم برا خودم

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟
سلام عزیزم خدا خیرتون بده ولی یه سیوال میشه بپرسم چرا این کار رو میکنید فایدش برای خودت چیه

من یک گناه بزرگی کردم عزیزم

کسی رو بدجوری رنجوندم از خودم و با کارام ناامیدش کردم...

خیلی عذرخواهی کردم

خیلی توبه کردم ولی برنگشت و ناراحته از من

میخوای چی بخونی؟ منم بیماری دارم ولی اوجوری نیس ک بخوام بمیرم  ولی همه زندگیمو مختل کرده هر چ ...

بگید اسمتون رو عزیزم و اسم مادرتون رو

اگر اینجا نگفتید تو خصوصی بگید 

قرآن و نماز میخونم به نیت شفا ۴۰ شب برای ۴۰ نفر