2777
2789
یادآوریش برام سخته ولی من در کل مهربونم  اون آدم هم توقع نداشت ازم خودمم خودمو نبخشیدم هنوز

الهی ارامش سهم قلب مهربونت باشه خوش به حالت که انقدر مهربونی ،،عزیزم منظورم این نبود که توضیح بدی چکار کردی منظورم اینه خوب این ختم وچله چرا و چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادآوریش برام سخته ولی من در کل مهربونم  اون آدم هم توقع نداشت ازم خودمم خودمو نبخشیدم هنوز

کاش میتونستی برای بیمار روحی و ادم افسردهای که میشناسم دعاکنی برای هدایت و سعادتش 

الهی ارامش سهم قلب مهربونت باشه خوش به حالت که انقدر مهربونی ،،عزیزم منظورم این نبود که توضیح بدی چک ...

میخوام خدا منو ببخشه 

در واقع امید دارم ان شاءالله که خدا بین من و کسی که کدروت و ناراحتی داره از من، مهربانی و مودت برقرار کنه ان شاءالله 

یک قسمت از چله ام دعا برای شفای مریض ها هست

ان شاءالله خدا منو ببخشه و اجازه بده اون شخص آشتی کنه

یا رب آن دِه که آن بِه ...
کاش میتونستی برای بیمار روحی و ادم افسردهای که میشناسم دعاکنی برای هدایت و سعادتش 

بله بیمار روحی هم بیمار هست حتما اگر خیلی حاد می‌شناسید بفرمایید اسم و اسم مادر

اگر اینجا ستونی بگید خصوصی ارسال کنید ممنونم

میخوام خدا منو ببخشه  در واقع امید دارم ان شاءالله که خدا بین من و کسی که کدروت و ناراحتی داره ...

انشالله که حاجت روابشی عزیزم وخدا بخشنده هست انشالله که بینتون مودت ایجاد بشه مهربونم 

بله بیمار روحی هم بیمار هست حتما اگر خیلی حاد می‌شناسید بفرمایید اسم و اسم مادر اگر اینجا ستونی بگی ...

دوست عزیز برای مجتبی مادر حوا ومریم مادر حوا لطفا برای قلب وعقل دوروح بیمارشون دعا کن که خدا سعادت وهدایت و شفاعت نصیبشون کنه واهل و صالح باشن واقعا 

@_faram_     لطفا به نیت شفای عشق ایشونم بخون🥺

مرسی عزیزدلم

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

برای شفای مادر ایشون @قشنگی_شبهای_کویر     نامزد ایشون @_faram_    

ممنونم مهربون

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

عزیزدلم خدا برای دلت بهترینها را بخواد از همه جا ناامید بودم اومدم سایت دیدم چنین تاپیکی زدید و یکی از دوستان منو تگ کردن خدا شاهده دارم اشک میریزم. 

مادرم سرطان زبان دارن، حالشون اصلا خوب نیست، بیست روز پیش برای بار دوم عمل کردن.

اسمشون شایسته اسم مادرشون شیرین

با تمام وجودم ازت سپاسگزارم.

عزیزدلم خدا برای دلت بهترینها را بخواد از همه جا ناامید بودم اومدم سایت دیدم چنین تاپیکی زدید و یکی ...

سلام عزیز دلم

خدا ان شاءالله به حق بزرگی و مهربانی خودش و به حق دعای خیر جدم به زودی مادرتون بهبودی پیدا کنن و ان شاءالله سایه ایشون تا سالهای سال بالای سر شما باشه

ان شاءالله 💖

حتماً دعاگوی ایشون هستم

ان شاءالله پروردگار قبول کنه از من بی مقدار، که مادر عزیزم شفا پیدا کنن به قدرت خداوند

دوست عزیز برای مجتبی مادر حوا ومریم مادر حوا لطفا برای قلب وعقل دوروح بیمارشون دعا کن که خدا سعادت و ...

ان شاءالله خدا قبول کنه از من بی مقدار و حتماً دعاگو هستم چشم