2777
2789
عنوان

شبیه عمه و قصّه شوهرعمّه

1122 بازدید | 20 پست

بچه ها خیلی شبیه عمه م هستم

عمه ام و شوهرش باهم دوست بودن و شوهرعمه ام بعد از خوردن کلی کتک از بابام موفق شده عمه مو بگیره

حالا به مت جشم داره.

من متاهلم.بچه ها دارم.

همش میگه شبیه جوونیاشی

خب البته عکس عمه هم همینو میگه

شب عروسیم بود ک اولین بازخورد شوهرعمه مو دیدم...

حالا چی میشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمنی بت چش‌داره شایدهمینطوری بخاطرشباهتت گفته

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

چیزی نمیشه اگه تو فاز رمانها رو برنداری بری زن شوهر عمت شی😅میتونی یجور برنامتو بچینی که نبینیش

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
می ترسم بخواد انتقام کتکای بابامو بگیره😂😂😂😂 مسگن بابام خیلی زدتش😂

😂😂😂بیخیال بابات حق داشته خاهرشوهردادن مگ ب این راحتیاس دامادابایدبفمن دیگ

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

بگو گو.زو تو اگر دوسش داشتی نمیومدی سراغ من این فیلما چیه درمیاره

خب زندگیه خوبی باهم دارن...
نمی دونم...
عمه م خب پیر شده ولی همچنان به خودش میرسه
همینطورم قلبش مهربونه
شوهرش میگه
تو شوق اونروزاشو داری

یعنی چون شبیه عمتی بهت چشم داره  چیکار میکنه یعنی

از روز عروسیم شروع شد

صدام کرد زهرا

مدام نگاه خاصی داشت...

ولی غیرازون زهرا صداکردنش چیزی برام اون موقع عجیب نبود...

تا اینکه بعد ازدواج دعوتمون کرد...شروع زفت و آمدها...

چیزی نمیشه اگه تو فاز رمانها رو برنداری بری زن شوهر عمت شی😅میتونی یجور برنامتو بچینی که نبینیش

می دونی

قصّه ی بهم رسیدنشون خیلی عجیب سخت و به قول تو رمانی بوده

این وسط از بابام سیر کتک خورده

دوس دارم بدونم

معنی نگاه و کار و رفتاراش آیا

۱. اون عشقیه که به عمه داشته و من رو توش میبینه

۲.کتکهاییه که از بابام می خورده و قطعن میگفته تلافی میکنم😅