2777
2789

با برادر شوهر و جاریم اومدیم شهرستان خونه ی مادر شوهرم رفتیم کمی گشتیم و اومدیم خونه و شوهرم جلو کولر خوابید منم رفتم کنارش نشستم برگشت بهم گفت اینجا نشستی جلوی باد رو گرفتی . حالا باد از سمت چپش میاد من سمت راستش نشستم و اصلا ربطی نداشت احساس میکنم نمیخواد پیش من بشینه و فقط موقع رابطه میخواد بهم نزدیک باشه غیر از اون دستم رو هم نمیگیره. همش یادم میاد بغض میکنم محبتای برادر شوهرم به جاریم رو میبینم بدتر دلم میگیره بعدشم بهم پیام داده چ ا الکی ناراحت شدی. شما باشین چیکار میکنین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم دقیقا همینه غیر از رابطه نه میذاره بشینم‌کنارش نه دست بزنم بهش

احساس میکنم منو فقط جسم‌می بینه و میترسه تهش به رابطه ختم بشه و تنبلیش میاد بره حموم

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون

محلش نزار ب مرد هرچی محل بزاری بدتر میشه

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

سخت نگیر عزیزم شاید اون لحظه از یه چیز دیگه دلخور بوده

همین که پیام داده و باب سخن رو باز کرده یعنی دوستتون داره جونم 

برو بخند و شاد باش و خوش بگذرون توی این آخر هفته ای.به جاریتم زوم نکن معلوم هست شوهر شما هم دوستتون داره

خب چرا همون لحظه جوابشو نمیدی مثلا بگی که باد که از راستت میاد نزار روی دلت جمع شه

گ۴تم ولی خیلی بهم سخت گذشت نمیخواستم کسی بفهمه ناراحتیمو ولی خیلی حالم بد شد فکر کنم همه فهمیدن

پیام‌ها را خوندم نمیدونم بخندم یا گریه کنم

عزیز دلم اول زندگیته باید وقت وانرژی وهزینه کنی برا آموزش رابطه زندگی فقط بدو بدو برا جهاز نیس بدو. بدو آموزش ببین یادبگیرند چه‌طور رشد کنی وباعث رشد خانواده‌ات بشی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
سخت نگیر عزیزم شاید اون لحظه از یه چیز دیگه دلخور بوده همین که پیام داده و باب سخن رو باز کرده یعنی ...

اتفاقا سرحال بود با این که خیلی عصبیه داشت میگفت و میخندید . پیام دادنش هم برای اینه که ‌یش خانوادش بهش بد نگذره وگرنه من براش مهم نیستم اگه بودم اینکارو نمیکرد

چند بار حرف زد ولی محلش نذاشتم

دقیقا همینه قهر نکن ولی بیمحلی کن بزار خودش بیاد بچسبه بهت

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂