سلام مامانا، فکر میکنم بچهم حوصلش سر میره،باهاش وقت میذارم کلی اسباببازی داره ولی کلا نزدیک خودمه وقتی کارامو میکنم و گاهی نق میزنه انگار حوصلش سر رفته،باهاش چه بازی کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نینای نینای 😆😆😆 آهنگ بیبی شارک رو بذار برقصه یا دوتایی با هم ورزش کنین 😍
اتفاقا آهنگ خیلی دوست داره،میذارم میرقصم ولی فقط نگاه میکنه خودش نمیرقصه با اینکه دوست داره.ورزش هم میکنم فقط وایمیسه با علاقه نگاه میکنه ولی خودش تکون نمیخوره😐
ببین کلی ظرف پلاستیکی با درشون بزار جلوش . این بشینه دراشونو پیدا کنه و ببنده هر وقت نمیتونه کمکش کن ...
اینا رو خیلی دوست داره،هر روز باهاش اینا رو انجام میدم،حتی هر روز میریم تو حیاط توی استخر کوچولوش و آببازی،یک شب درمیون پارک، ولی بازم انگار خسته میشه حوصلش سر میره
دختر من شعر و قصه هم دوس داره با اینکه چیزی ازش نمی فهمه ولی همش اشاره میکنه برام بخون و با خو ...
عالیه.نی نی ما هم کتاب دیدن رو دوست داره که باهم تصویرها رو ببینیم و درموردش توضیح بدیم،مثلا کتابای "دالی بازی" و یا مجموعه تصویری "اولین واژگان تصویری" رو خیلی دوست داره.اون هم به زبون خودش و با اشاره به تصویرها حرف میزنه😅