2777
2789
عنوان

ای کاش توی همون دوران میموندم 💔

182 بازدید | 10 پست

یادش بخیر ،ضچقدر راهنمایی و دبیرستان که بودم زندگیم خوب بود 

چقد همه ازم تعریف میکردن .....بزرگترین دغدغه هام درسام بودن 

ساعت رو زنگ میزاشتم صبح پاشم کتابو مرور کنم😍😍

آزمون نمونه ، وای قبول شدنام 

خوشحالی خانوادم .... افتخار کردن مامان بابام بهم 

توی فامیل همه منو برا الگو مثال میزدن ، خدایا چقد زندگیم خوب بود و من قدر ندونستم 

خدایا خودم با دستای خودم زندگیمو ، غزت و احتراممو خراب کردم....خدایا چیکار کردم من😓😓😓😓😓کمکم کن دستم بگیر نزار سرافکنده بشم خداااااا 

من بنده خوبی نبودم برات .. روم سیاهه....😭😭😭😭😭

حتی روم نمیشه دیگه دعا کنم 💔💔

خدایااااااا صدام بشنو یه بار دیگه نشونم بده فراموشم نکردی😓😓💔💔

💔😭

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون داره گولت میزنه پسر درست حسابی میاد خواستگاری نه که بگه بیا فرار کنیم

خواهر تموم شد دیگه ، تمومش کردم💔

اما اما دارم به همه اشتباهایی که تا الان کردم و آرامشی که ازم رفته فکر میکنم ،دارم خفه میشم حالم خوب نیست

عزیزم تاپیک قبلیتو نصفه خوندم 

ب عنوان ی خانم٢٩ساله که ١٣ساله ازدواج کردم و عروس فراری بودم بهت خواهرانه اینو میگم چون دلم میسوزه وقتی میبینم دخترای سرزمینم انقدر ضعف نشون میدن نسب ب ابراز علاقه ی اقا و نمیتونن محکم بایستن و بگن که من دختر ی خونپاده باارزش و با ابرو هستم و بیا ازم جلو پدرمادرم خواستگاری کن انقدر این کارو بکن تا رضایت بدن یا کلا تموم کن برو ک منم ب خودساختن خودم برسم

هیچوقت هیچوقت هیچوقت خونواده پدرمادر مخصوصا رو به هیچی نفروش چون هرچی در ازاش ب دست بیاری خیلی بی ارزشه

من عروس فراری ام

شوهرم قبل از من ی ازدواج ناموفق داشته

خونه خرید خونه ساخت ماشین خرید زمین خرید همه و همه ب نامم زد تا فقط ی ذره ازحسرتی ک تو دلم هستو کم کنه ولی کم نمیشه.من باعث شدم پدرم قلبشوتازه عمل باز کرده بود ایست کنه و دوباره خدا بهمون بخشیدش

باعث شدم مادرم افسردگی شدیدبگیره و راهی تیمارستان شد

باعث شدم پنج تا برادرام و دوتاخواهرام تا همین لحظه منو ب عنوان منفورترین عضو خونواده ببین و سکوتشون فقط بخاطر حال پدرمادرمه

فرار من باعث شد مادرم بارها توهین بشه بهش 

باعث شدم ب پدرم ب ابروی رفتش بخندن

عزیزدلم قربونه شکل ماهت بشم تو خطای منو انجام نده من کور بودم کر بودم هیچی جز طرف مقابلمو نمیدیدم

تو نکن .نذار دوتافرشته ک خدا بهت داده رو ناراحت کنی

بجای سرزنش خودت فقط بشین ب قوی شدن خودت کمک کن فکرکن ببین چطور میتونی قوی باشی و قوی بمونی تا ی مرد باچندتا حرفو کلمه نتونه گولت بزنه و  رابطتو باخونوادت خراب کنه.هیچی خونواده نمیشه

شوهرمن مرد فوق العاده مهربونیه.توی این ١٣سال زندگی مشترک ی باربهم نگفته بالاچشات ابرو

سختی کشیدم واسه زندگیم بدبختی و نداری کشیدم ولی هیچوقت پشتمو خالی نکرده

همیشه بوده تاباهم بسازیم خسته نشده تا من خسته نشم.هرجا دیده کم اوردم پرانرژی تر هولم داده ب جلو

ولی هیچی دستای پرمهر پدرم نمیشه

حتی الان ک  بهش فکرمیکنم میبینم هیچی حتی قشنگ تر از دستای پراز چروک و پینه پدرم نیست

هیچی ب خوشگلی موهای سفید مادرم نیس ک انقدر زیباتره با همه چروکی که داره صورتش باهمه ی غمی که تو دلشه باهمه غمی که تو چشاشه و من میبینم میفهمم...

عزیزم تو نکن.هرچقد اون اقا جنتلمن باشه باز نکن این کارو..پدرمادرا یچیزی میبینن میدونن که من نمیبینیم نمیدونیم

ما مو میبینیم ولی اونا پیچش مو....

امیدوارم تونسته باشم قانعت کنم

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...
عزیزم تاپیک قبلیتو نصفه خوندم  ب عنوان ی خانم٢٩ساله که ١٣ساله ازدواج کردم و عروس فراری بودم به ...

مرسی بابت راهنماییتون ، باور کنید به حرفاتون گوش میدم و متم هرگز همچین کاری رو انجام نمیدم ، بله حق با شماست هیچی ارزش آبروی خانوادم نداره ، نرسیدن من فقط قلب منو به درد میاره اما کاری که میخاستم کنم تا ابد داغی روی دل خانوادم بود💔😓