2777
2789
عنوان

اومدم قهر همه میگن طلاق بگیر شوهرم همه چیزهای بدو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 30 پست
هیچ وقت متوجه نشدم کسی ک خار ذلیلتون میکنه... با ایندتون بازی میکنه چ جور دوسش دارین..

مریضم من از بچگی کمبود محبت داشتم اینم فقط محبت کلامی و بغل اینا خیلی میکرد منم وابستشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت دیگه هم تحمل کن بهش زنگ نزن..مطمئن باش خانواده اش تو گوشش میخونن...که نمیاد سراغت واگرنه جدا ...

آره خودمم میدونم اول و آخر با این طلاقه یک مشکل دومشکل نیست ک بگی اشکال نداره میسازم سرا پا مشکل خودش خونوادش 

وابسته نبودم بهش همون تو عقد جدا میشدم خیلی اذیتم کردن

دقیقا همینه من عقلا میدونم باید جدا بشم همه هم میگن حدا شو خونوادم مشاور فامیل دوست  هر کی میش ...

من نمیگم جدا شو من میگم یکم قوی تر عمل کن معتاد چیشی دقیقا؟اینا همه اثر هورموناست ۴۰ روز کنارش نباشی بدنت جایگزین دیگه برا هورمونات پیدا میکنه منظورم اون اوکسی توسینی که از رابطه با اون بدیت میاوردی رو از راه دیگه بدنت بدست میاره.لطفا لطفا انقدر ضعیف و تو سری خور نباش 

با این اختلاف فرهنگی فاحش ،و هم کفو نبودن چجوری باهاش ازدواج کردی ؟ 

من ۱۸ سالگی با این ازدواج کردم قبل ازین با ی پسری دوست شدم خونوادم فهمیدن گفتن تو دلت شوهر میخواد سریع باید شوهر کنی این ک اوند گفتن کارمنده اولش هم نقش بازی میکردن خیلی ادب و احترام و التماس بابامو کردن ولی از فردای عقد خودشون نشون دادن

من ۱۸ سالگی با این ازدواج کردم قبل ازین با ی پسری دوست شدم خونوادم فهمیدن گفتن تو دلت شوهر میخواد سر ...

عجب !ببین عزیزم در هرحال شما با این آقا ازدواج کردی بهش علاقه هم که ظاهرا زیاد داری ولی شما پیش قدم نشو صبر کن دوباره تماس که گرفت باهاش شرط کن باید بیاد دوتایی برید مشاوره ،خلاصه یه راکاری ادنحا براتون باز میشه، ضمن اینکه فکر کنی الان از این اقا جدابشی بعد ازدواج بهتری میکنی تقریبا میتونم بگم زیر ۴۰ درصد ممکنه همچین چیزی 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
عجب !ببین عزیزم در هرحال شما با این آقا ازدواج کردی بهش علاقه هم که ظاهرا زیاد داری ولی شما پیش قدم ...

آخه اینکه همه میگن ازین بهتر ازدواج میکنی چون پدرم یکی از رئیس های شهرمون ک همه میشناسنش برادرم پزشکه خودمم هم قیافم خوبه و تحصیلکرده ام الانم دارم میرم مصاحبه واسه استخدامی 

شوهرم خونوادش روستایی بی فرهنگ فحش ناموسی میدن کتک کاری میکنن خونوادش یکسره ازمون پول میگیرن 

شوهرم نه خونه داره ماشینش هم ب اسم باباشه 

عصبی بددهن خودشیفته هیز هول بشدت 

آخه اینکه همه میگن ازین بهتر ازدواج میکنی چون پدرم یکی از رئیس های شهرمون ک همه میشناسنش برادرم پزشک ...

شرایط شما خیلی هم خوب و ایده ال هست عزیزم اما به هرحال باید در نظر بگیری قطعاشانس  خواستگار و کیس مناسب برای ازدواج با خانم مطلقه با توجه به تعداد بالای دختر خانم های مجرد کمتر هست 

البته الان تاپیک های قبلیت رو هم دیدم کهگفتی کانال های ... داره بنظرم اگر قصدت ادامه زندگی مشترک هست حتما دونفری برید مشاوره چند جلسه ،تنها بری بی فایده است 

البته الان تاپیک های قبلیت رو هم دیدم کهگفتی کانال های ... داره بنظرم اگر قصدت ادامه زندگی مشترک هست ...

آره از همه لحاظ مشکل داره یعنی به هر کی واسش تعریف میکنم میگه جداشو

آره از همه لحاظ مشکل داره یعنی به هر کی واسش تعریف میکنم میگه جداشو

من کلا آدمی نیستم که کسی رو به جدایی ترغیب کنم هزیزم ،جدایی آخرین و آسونترین راهه ،اول تلاشت رو برای زندگیت انجام بده اگر نتیجه ای حاصل نشد بعد برو سراغ راه اخر

من کلا آدمی نیستم که کسی رو به جدایی ترغیب کنم هزیزم ،جدایی آخرین و آسونترین راهه ،اول تلاشت رو برای ...

مرسی مهربون انشالا ب تموم آرزوهات برسی 😍

فعلا تو قهرم خونه بابام خودم دارم مشاور میرم اول خودمو پیدا کنم

مرسی مهربون انشالا ب تموم آرزوهات برسی 😍 فعلا تو قهرم خونه بابام خودم دارم مشاور میرم اول خودمو پی ...

فدات شم هزیزم ان شالله هرانچه خیر هست برات پیش بیاد عزیزم 🥰😘

بنظرت تا کی میشه تحمل کرد اونم باشوهری ک نگاهش به دهن خونوادشه و اولیتش اونان؟ شما بچه داری؟

نه منم عقدم باید با هم برید پیش مشاور با سیاست ببرش نگو ک چون قهر می‌کنی و فلان هستی الان ک بهش گفتی نمیام بگو در صورتی برمی‌گردم ک بریم پیش مشاور بگو دوسش داری و دلت میخواد حال رابطتون خوب باشه مال ما بعد از جلسه مشاوره یکم این اخلاقش کمتر شده وگرنه قبلا هی میخواست قهر کنه ک مشاور گفت قهر مال خانوماس ک نازشو بکشی 

اگر هنوز باهاش رابطه جنسی نداشتی بیشتر دقت کن ک اگر کنار نیومد مجبور نباشی تحملش کنی

نه منم عقدم باید با هم برید پیش مشاور با سیاست ببرش نگو ک چون قهر می‌کنی و فلان هستی الان ک بهش گفتی ...

من ۳ ساله ازدواج کردم الان دارم میرم خودم مشاوره خودمم ازین تو سری خوری دربیام بعدم اگه قبول کرد اونو ببرم