2777
2789
عنوان

از دست توهین های مامانم خسته شدم

150 بازدید | 15 پست

همش داره به من توهین میکنه. منو نحقیر میکنه واقعا از دستش خسته شدم دلم بذار برم از اینجا ولی جایی رو ندارم. انقدر از دستش هرروز گریه میکنم. صبح بیدار شدم بدون اینکه من چیزی بهش بگم در اومده به من میگه تو اوتیسم داری😑یا یه بار دیگه میگه سرطان داری. نمیدونم از دستش چیکار کنم. فقط خواهرمو دوست داره منو نه. هرروز گوشی دستشه زنگ میزنه خواهرم جلوی من قربون صدقش میره بعدم میگه تو حسودی😐🫤

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقلِ مُرده:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا من هرکاری هم براش انجام بدم میگه نکردی. 

@حسرت_به_دل_مانده  

سلام عزیزم

لطفا یه ساعتی رو بگو باهم آنلاین باشیم

باهم بریم تاپیک شعرم

شعرت آماده است

شما نظر و احساست رو مینویسی و بعدش من تاپیک رو قفل میکنم💕

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

اگه ساعت ۷شبم بیای هستم

عزیزم

بیا تاپیکم

تگ کردم تو رو

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

اگه ساعت ۷شبم بیای هستم

رفتی

نوشتم شعرو

خوندی؟!

سلام عزیزم هستم الان

گفتی هستم الان😞

پس چیشد

نیستی که😔

عزیزدلم خوندم و جواب دادم.  مرسی ازت مهربون❤️❤️

قربونت مهربونم

دعامیکنم واست یه شوهر خیلی خوب خدا به زودی بهت بده خوشبخت شی😚🙏