2777
2789
عنوان

صورتم نابود شد

190 بازدید | 12 پست

من پوستم مثل اینه بود الان جوشای قرمز زده چکار کنم برن جوشام ابجیم میگه جوشای کبدی هستن باید بری سونوگرافی کسی تجربه ای چیزی داره برای جوش چی بزنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته

دختر من اینجوری شد و جوش ها گسترش پیدا کرد چال شد لک شد سیاه شد 

رفت دکتر یه قرص خطرناک داد بهش راکوتان 

خیلی خطرناکه حتی باعث مرگ میشه 

جوشا رفت و پوست هم شفاف تر شد العان هم استفاده میکنه ولی کم چون چربی خونش رو برد بالا 

اصلا از صابون استفاده نکن برو دکتر

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

اگه شیراز بودی آدرس میدادم واسه دکتر طب سنتی. اگه هورمونی نباشه از کبده. حساسیت کبدی داری. 

یه بار یکی بود رفته بود دکتر. بهش قرص ویتامین d داده بود بعدشم گفته بود روزی دو سه کیلو میوه بخور. ممکنه کمبود ویتامین d باشه. باید بررسی بشه.

۲۰سالمه اره باید برم پوستم افتضاح شد

برو ولی چون جوش های فعال داری لیزر نکن 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰