2777
2789

چند وقت پیش دعوای بدی باهاش کردم از اون روز دیگه نه نگاه میکنه تو صورتم نه جواب سلاممو میده 

چندبارم رفتم بغلش کردم ازش معذرت خواهی کردم گفتم ببخشید من بچگی کردم انگار نه انگار

به دوتا داداشام که کوچیک تر از منن خرجی میده ولی به من نه🙂

حالا بحث پول نیستا ولی خب هرکی باشه دلش میشکنه😄

من خودم اینترنتی شال و روسری میفروشم ولی فروشم اونقدری نیست که بتونم خرج خودمو در بیارم ولی بازم از پس خودم بر میام 

کنکورمم خوب ندادم حداقل فرهنگیان قبول شم برم خوابگاه 🙂

میخوام تو این خونه غذا بخورم انگار میخوان گلومو فشار بدن 

به مامانم گفته بود این دختر من نیست دیگه بهتره خونشو از ما جدا کنه 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با بابام کلا سردم

در حد سلام علیک

خرجیم نمیده

فقط خورد و خوراک

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

میرم پشت سرمم نگاه نمیکنم 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ولش کن ، بابای منم یه هفته اس اینجوریه ، بهم خیلی حرفای بدی زده بعد میگه باید بیای معذرت خواهی کنی منم محلش نمیدم 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏