2777
2789

داستان اشناییمون : 

من دوران کاراموزیم تو بیمارستانی بود که ایشون دندون پزشک بودن(الان مطب دارن) .چندبار همو دیدیم و از من خوششون اومد .هرروز به بهانه هایی باهم حرف میزدیم 

نامزدم درکنار دندون پزشکی ،فعالیت مدلینگ هم انجام میدن و به من پیشنهاد همکاری واسه یه پروژه دادن 

منم قبول کردم و بخاطر اون رفت و امد و شناختمون از هم بیشتر شد و بعد یه مدت گفتن از من خوششون میاد و منم واقعا تو اون مدت خوشم اومده بود ازشون 

وارد رابطه شدیم و بعد ۱ سال اومدن خاسنگاری😍و الان عقدیم

اگه سوالی در زمینه پوست و مو و زیبایی دارید خوشحال میشم جواب بدم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستان اشناییمون :  من دوران کاراموزیم تو بیمارستانی بود که ایشون دندون پزشک بودن(الان مطب دار ...

عزیزم چه  باحال انشالله که تا ابد خوشبخت باشین 😁😍 خودتون هم پزشک هستین؟ 

عزیزم چه  باحال انشالله که تا ابد خوشبخت باشین 😁😍 خودتون هم پزشک هستین؟

مرسی عزیزم 

پرستاری خوندم ولی شغلم مدلینگه

اگه سوالی در زمینه پوست و مو و زیبایی دارید خوشحال میشم جواب بدم .

وای راهنمایی بودم اونم سرباز پادگانشون دیوار به دیوار مدرسمون بود از قصد توپ انداختم اون ور که برم ببینمش بعد بدو بدو رفتم پیش مدیر گفتم برم توپو بیارم گفت برو رفتم اولش یکی دیگه بود بعد چند دقیقه اومد دم در گفت چیه کلا لال سدم فقط گفتم توپ😂 اونم گفت از رو دیوار انداختیم اون ور کلی خاطره دارم با کسی که با وجود مجنون بودن بهش نرسیدم و سرنوشت برام چیز دیگه ای نوشت باورت میشه زمانی که ناراحت بود یا قرار بر این بود که روز بعد ببینمش قبلش خواب میدیدم چقدر گریه کردم چقدر نذر دادم ولی اخرشم نشد و اجباری با کس دیگه ای ازدواج کردم و در ذهن خودم یک خیانتکار بودم 

تو ی گروه تلگرامی همگروه بودیم روم کراش بود اما نمی‌گفت بعد ی دختره روش کراش شد منم رفتم بهش گفتم من از اون دختره خوشم نمیاد هی باهات توو گروه چت میکنه گفت قربونت برم منم دوست دارم ...رابطه امون از اونحا شروع شد بعد ۳ سال با هم رل بودیم مجازی از دوتا شهر دور تا شاغل شد اومدن خواستگاریم و مخالفت خانواده ام بود اما وقتی فهمیدن خیلی عاشق همیم رضایت دادن و الانم زیر ی سقفیم

وای راهنمایی بودم اونم سرباز پادگانشون دیوار به دیوار مدرسمون بود از قصد توپ انداختم اون ور که برم ب ...

با داستانی که تعریف کردی دلم میخواد گریه کنم  ولی آرتمیس  جان خدا بعضی وقتا یه سری ادما سر راهمون قرار میده که هیچوقت قسمت نیست باهاشون به جایی برسیم 

با داستانی که تعریف کردی دلم میخواد گریه کنم  ولی آرتمیس  جان خدا بعضی وقتا یه سری ا ...

دیگه باهاش کنار اومدم اما کسیو که پنج سال قبل ازدواجم پوست داشتم برام خیلی سخته که بتونم فراموشش کنم 

طوری که اصلا وجود نداشته 

دیگه باهاش کنار اومدم اما کسیو که پنج سال قبل ازدواجم پوست داشتم برام خیلی سخته که بتونم فراموشش کنم ...

اره فراموش کردن سخته ولی خب شاید اگر الان بهم رسیده بودین  اونطوری که فک میکردی نبود