2777
2789
عنوان

تکان خوردن زیاد جنین در 20 هفته

200 بازدید | 9 پست

سلام خانوما ,من اخر هفته بیستم هستم تو این هفته ضربات جنینم بیشتر بوده  و کامل حس میکنم ک ضربه میزنه یا میچرخه ,اما چیزی ک اذیتم میکنه اینه ک وقتی ضربه میزنه پایین تنم حس میکنم گاهی انگار یهو پاشو میزنه پایین ک انگار میخواد در بیاد ,ب نظرتون چرا اینجوریه عادیه؟؟ ,بچم از اول خیلی پایین بود و خونریزی داشتم و خوب شد الانم یک شب در میون شیاف میزنم ,  تو انومالی گفتن ک شرایطش بهتر و اومده بالا ی چند روز ب خودم فشار اوردم و کارا خونمو میکردم بعدش اینجوری شدم ک ضرباتشو پایین تنم حتی حس میکنم , معنیش چیه ینی اینکه اومده پایین دوباره یا طبیعیه ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیست هفته رفتی جلو  هفده هفته دندون رو جگر بزار کار نکن استراحت کن  بزار بچتو به موق ...

من بچه اولمه ی روز تکون میخوره میگم چرا اینقد تکون میخوره ی روز تکون نمیخوره میگم یا خدا چرا تکون نمیخوره ,بچم نمیدونه ب کدوم ساز من برقصه 

جدی عادیه ؟اخه چون کوچیکه هنوز میگم شاید مشکلی هست ک اینجوری میشم 

نه منم الان باردارم ۲۷ هفته 

از همون حدودای ۲۰ حسش کردم 

منم مثل شما حس میکنم با پاهاش رو مثانه ام فشار میاره 

خدایا شکرت 
نه منم الان باردارم ۲۷ هفته  از همون حدودای ۲۰ حسش کردم  منم مثل شما حس میکنم با پاهاش ر ...

اخه 27 هفته بزرگتر ولی من الان داره تکون میخوره تو رحم انگار و انگار پاشو میخواد بزنه بیرون از حالا عجله داره , بچه شما چیه؟

اخه 27 هفته بزرگتر ولی من الان داره تکون میخوره تو رحم انگار و انگار پاشو میخواد بزنه بیرون از حالا ...

😂😂 عزیزم اشکال نداره بچه شیطونه همین 

من از ۱۷ هفتگی حسش کردم

از حدودای ۲۰ بودم فشارش رو روی مثانه ام حس میکردم 

و الان تکون هاش ی کم فرق کرده انگار تو پهلو هامه 

جوجوی من دختره 

خدایا شکرت