2777
2789
عنوان

بهش بگم قبلاً با یکی بودم یا نه؟

628 بازدید | 65 پست

سلام من وقتی بچه بودم خیلی با یکی رفتم توی رابطه ی سال ک اونم بیشترش مجازی بود بعدش گذشت ک الان ۲۰ سالمه و از یکی واقعا خوشم میاد و کلا خیلی آدم خوبیه و میشه گفت قصدمون جدیه اون شخص خیلی رو این مورد حساسه ک قبلاً کسی بوده تو زندگیم یا نه و همشم میگ چون دیدم دختر خوبی هستی انتخابت کردم اون از همه نظر از من سرتره البته خودش قبلاً خیلی دوست دختر داشته الان میترسم بهش بگم ولم کنه چون می‌دونم می‌کنه از یک ورم عذاب وجدان داره میکشتم بنظرتون چیکار کنم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نگیا

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

نه اگه برای خیلی وقت پیشه

هیچ اثری ازش نیست

طرف هیج رد و نشونی هم ازت نداره

هیچ دیاداری هم نداشتید نگو

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

خودش دوست دخترای زیادی داشته ولی روی گذشته تو حساسه؟

اگه ردفلگ نیست پس چیه😂

ضمنا شیطنت و چت کردن توی بچگی و اصلا رل و دوست پسر به حساب نیار خیلیا اینکارارو کردن مهم وقتیه که به بلوغ عقلی رسیدی نه فقط با این اقا بلکه درموردش با هیچ کس صحبت نکن  البته این درصورتیه که اطرافیانت نمیدونن که همچین کاری کردی چونکه ممکنه بعدا به گوش طرف برسه و داستان بشه ولی اگه فقط خودت میدونی راز و تا اخر عمر پیش خودت نگه دار چیز مهمی نیست و نگفتنش بهتر از گفتنشه