نفرت داریم از قشر شماها نفرت همتون ادمای به درد نخورین
گمشو دیگه چیزی بت نمیگم هی زر زر میکنی
منم از شماها نفرت دارم از قیافت پلیدی و بد ذات بودن میباره
معلوم نیست از کجا لقمه خورده ننت که نسبت به اسلام و اهل بیت این نظرو داری
چندش اور اومدی تو سايت زنونه گی اضافم میخوری
روم دیگه ریپ نزن گاو
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
نه خانه دارم، دیپلم دارم مشکلم اینه نمیتونم ادامه تحصیل بدم حس میکنم از من گذشته😑
چرا گذشته؟بنظرم سنی ندارید.این افکار رو انسان فقط خودش تو ذهنش میسازه که نمبتونم و نمیشه.قطعا هرکاری شدنیه با تلاش.زندگی همینه سخته خیلی سخت ولی با نشستن و غصه خوردن کاری از پیش نمیره.من کلی تجربه دارم و حسرت تو دلم اما میخوام ب خودم بیام دیگه.
عکس پروفابلش حرم معلوم نیی کیه ... پس یه ادم قلب سیاه و بد ذات
گفتار و رفتار هر شخص باطنش رو نشون میده نه صرفا عکس پروفایل،ائمه ما نه اهل توهین بودن نه اینکه ندیده قضاوت کنن
لطفا شمایی ک طفدار همچین صفاتی هستی رعایت کن
وقتی کسی اشتباه قضاوت میکنه میشه با ادبیات قشنگ تر هم دفاع کرد
شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
چرا گذشته؟بنظرم سنی ندارید.این افکار رو انسان فقط خودش تو ذهنش میسازه که نمبتونم و نمیشه.قطعا هرکاری ...
سلام شما به عنوان مدیر تاپیک وقتی می بینین دعوا شده و نی نی یار تگ کردن با اولین پست توهین تاپیک رو قفل کنین تا از ادامه بحث جلوگیری بشه وقتی مدیریت نکنین و توهین زیاد بشه و بحث بشه شما هم به عنوان استارتر لغو میشین