2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا جدا از تک فرزند بودن خیلی مسائل دیگه مطرحه

فقط ظواهرشو داری میگی

انگار داری چشم بسته انتخاب میکنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من خودم تک فرزندم

ببین چقدر مستقل هست

تک فرزند ها انگار مسئولیت بیشتری رو دوششونه ، تو رو خدا اگر فردا قراره عروس بازی دربیاری باهاش ازدواج نکن ، من تک ام و همسرم یه مدت با مادرم قهر بود برام عذاب بود اینکه آخ من تنها بچشم و فلان میشه نمیشه

اول خودتو بررسی کن قشنگم 

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است

خب اره اگر خانوادی خوبی دارن و اخلاق خوبی داشته باشه پسره اره حتما 

شرایط خودتون چیه؟

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱

منم با تک پسر ازدواج کردم۳۵سالشه

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
والا جدا از تک فرزند بودن خیلی مسائل دیگه مطرحه فقط ظواهرشو داری میگی انگار داری چشم بسته انتخاب م ...

نمیشناسم فعلا و ملاقات نداشتیم چون،نظر در مورد همین شرایط اولیه میخواستم 

بستگی به فرهنگ خانوادش داره اگه شناخت کامل از اخلاقیات خودش دارید وخانوادش و مطمعن هستید که مستقل هست قبول کنید وگرنه در غیر این صورت ریسک نکنید  چون یک عمر باید طبق نطر پدر مادرش زندگی کنید واصلا خودتونا هم فراموش میکنید

من مادر سه تا دختر ماه و یه پرستار هستم سوالی داشتید خوشحال میشم کمک کنم   لطفا برای سلامتی خودم و خوشبختی بچه هام دعا کنید