2777
2789

سلام دوستان ، توی تاپیک قبلیم کم و بیش. شرایطم رو گفتم ، اینطوری نیست که رلم براش تلاش نکرده باشه ، همه در ها رو زد و واقعا این تنها راهه 

اما دیروز توی نی نی سایت تاپیک زدم ، و همه و همه مخالفت کردن .....حتی یه نفر هم موافق کارم نبود 

راستم گفتین وقتی بهش فک کردم ، پس آبروی خانوادم چی؟ پس غرور پدر و مادرم چی؟ و اینکه محمد با وجود عشقی که بهش دارم یه جاهایی اذیتم میکرد با خوندن تاپیک پربازدید هم بیشتر توی دلم خالی شد ..خیلی فکر کردم خیلی زیادتصمیم سختی بود😓😓

یه تماس تلفنی داشتیم باهم ، اینو گفت که میدزدمت ، عقد میکنیم دیگه نمیتونن کاری کنن (خانوادم پاش بیفته واقعا میکشنش هم منو هم اونو)

بهش گفتم قسمت هم نیستیم ، منم تلاشم کردم نشد و نمیشه دیگه .... در اخر گفتم کاری نداری ؟

دپ شده بود و با صدای گرفته خیلی اروم گفت نه ، دوست دارم 💔💔

و بعدش منم خدافظی کردم 😓😓

بچه ها خدافظی و دل کندن از ممدی واقعا سخت ترین کار دنیا بود برام ، انگار که یه تیر توی قلبم فرو رفت 😭😭خیلی دلم یادش رو میکنه 🤕🤕امیدوارم خدا کمکم بده 

حال روحیم اصلا خوب نیست ....انکار که افسردم یه ساعت خوبم یه ساعت بد ، البته این حالم خیلی وقته اینطوری شده سر این جریانا 

دیگه بریدم و خسته شدم ....امیدوارم خدا هوای دلم رو داشته باشه 

امیدوارم آبروم حفظ شه و بلعث سرشکستگی خانوادم نشم . لطفا برام دعا کنید 

پا گذاشتم روی قلبم ، روی عشقم 💔💔😭😭😭😭خدایا تنهام نذار کمکم کن 😓😓😓

دوستان نی نی سایتی مرسی بابت راهنمایی هاتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونی بودی فرار کردی مادرشوهرت کتک خوردی و راه برگشت نداشتی؟؟ چقد جدیدا فراری ها زیاد شده😒

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

چقدر صبر ؟ دیگه خسته شدم دیگه بریدم،😭

منم شرایطم مثل شما بود عزیزم .

۵ سال صبر کن ۱۰ سال صبر کن به خدا تهش راضی میشن 

من خودم ۷ سال صبر کردم ک به عشقم رسیدم . بعد ۷ سال راضی شدن چون میدونستن ما واقعا حاضر نیستیم با کس دیگه ای ازدواج کنیم ما به عمل ثابت کردیم ‌ و همین پدر و مادرای ک اول مخالف بودن . الان از من و همسرم هم راضی ترن

دیدی بالاخره شد🥺✨
منم شرایطم مثل شما بود عزیزم . ۵ سال صبر کن ۱۰ سال صبر کن به خدا تهش راضی میشن  من خودم ۷ سال ...

ما دیگه رابطمون تموم شد💔💔 خانواده من خیلی بی احترامی کردن بهشون ، اصلا راضی نمیشن 😭😭

باورم نمیشه هنوز که تموم شدیم😓😓😓