2777
2789

بچه ها میشه بگین چجوری حاجت گرفتین

از کدوم ائمه یا شهید تاحالا حاجت گرفتید و چطوری؟

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم

اماماو ائمه ها همشون پاک و معصومن و بهشون با صمیم قلب متوسل بشی جواب میدن

چله ی دعای معراج+صدصلوات

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از امام زمان. هرچی به بقیه ائمه رو زدم نمیشد از امام زمان خواستم و ماه ها دعای فرج خوندم صلوات و استغفار زیاد فرستادم رابطم با بقیه بهتر کردم رفت آمدم کردم اخلاقم بهتر کردم کتاب میخوندم اینام تاثیر داره

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

یادمه یه دورانی هنوز بچه بودم یکم، یه کتابی داشتم توش برای هر حاجتی یه راهی نوشته بود... چاپ ۱۳۸۰ اینا بود، منم گاهی برای سرگرمی بعضیاشو امتحان میکردم و یه جوابی میداد

ولی چیزی که خودم امتحان کرده باشم چله نماز شب و یه نوع چله زیارت عاشوراعه... خیلی نتیجه دیدم از این دوتا

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

ببین حاجت گرفتن برمیگرده به نیت پاک و دیدگاه خودتون یا همون قانون انرژی مثبت..اینکه باید به خودت بقلولانی که میشه حاجت گرفت و در این راه نذری بده مثلا من از آجیل مشکل گشا حاجتهامو میگیرم .. همسرم خوبه..فرزندان سالم.ثروت .و موقعیت خوبی دارم ..چرا. چون اعتقاد دارم به بالا سری اعتماد کنی میشه . و پیشه خودم نیست کردم اگر زندگیم همینطوری زیبا باشه نذری در محرم بین مردم پخش میکنم که بتونم لبخند روی لباشون بیارم و اون لبخند رو تقدیم کردم به روح آقای امام حسین..به منزله زندگی خوبم چه.

چله زیارت عاشورا میشه بگی چجوریه

به انتخاب خودت به یه ائمه توسل میکنی، ۴۰ روز قبل از شهادت اون فرد شروع می‌کنی به چله زیارت عاشورا و جوری میخونی که آخرین زیارت عاشورا شب شهادت اون ائمه باشه... شب آخر علاوه بر زیارت عاشورا ذکر خاصه اون فرد و به تعداد گفته شده میگی... به حدی مجربه که نگم...

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
به انتخاب خودت به یه ائمه توسل میکنی، ۴۰ روز قبل از شهادت اون فرد شروع می‌کنی به چله زیارت عاشورا و ...

به تعداد گفته شده یعنی چندتا باید بگم؟ ذکر خاصه منظورت همون صلوات خاصه هست؟

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
نذر آجیل مشکل گشا چجوریه

اول از صد تا صلوات شروع کن برای رسیدن به خواسته و 10آیت الکرسی بخوان و در روز تاسوعا یا عاشورا آجیل مشکل گشا بگیر حالا تا هرچقدر توان داری بین مردم پخش کن .و پیشه خودت نیت که که خوشحالی مردم رو به آقا امام حسین تقدیم می‌کنی ..

به تعداد گفته شده یعنی چندتا باید بگم؟ ذکر خاصه منظورت همون صلوات خاصه هست؟

به تعداد اعداد ابجد اون ائمه... نه صلوات نیست، برای مثال برای حضرت عباس همون ذکر یا کاشف الکربه... ولی اونایی که این ذکر مخصوص و ندارن باید به همون تعداد ذکر اسمشون گفته بشه