2777
2789
عنوان

رفتارای مادر شوهرم چرا اینجوریه

200 بازدید | 15 پست

خودش فضوله بشدت تیکه میندازه و زندگی بهم زنه تا زن دایی مادرشو کار داره بعد نمیزاره من با داماد وعروسش حرف بزنم یا بیان خونمون انگار من چی میخام به اونا یاد بدم که خودضون بلد نباشن جاریمو میخاستم دعوت کنم گفته زنت بهش چیز یاد میده طلاق میگیره مارو هم دعوت کن باشیم یعنی تو این ده دوازده سال زندگی خواهراش با شوهراشون تنهانیومدن خونه ما بعد من از همه عروس داماداشون کوچیک ترم بعد گله هم میکنه چرا نمیری خونه خواهرت خب نمیخان من برم خونه دختراش باز گله هم دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری رو عقد کرد روز عقدش گفت بیاین قبلش خبر نداشتم وسایلاشو بی سر صدا بردن خونش بازم منو نگفتن حالا بعد دوسال میخام دعوتش کنم نیگه مارم دعوتذکن خواهراتم دعوت کن دامادا ناراحت میشن شوهرمم گفت مگه شما دور همی دارین مارو دعوت میکنین همه رو نمیتونم دعوت کنم

خدا شفاش بده توهم توطئه داره

اره چون خودش اینجوریه حالامن گفتم دعوتش کنم نگه جاریم باهام کرم داره نمیدونه این نمیزازه بچه هاش رفت و امد کنن نمیگه این چه جاری ایه اینجوریه کلا مارو غریبه میدونن

نه عزیزم همچین فکریو نمیکنه مادرشوهره..تو خونه مادرشوهرت که میبینیش دیگه نمیخواد دعوت کنی ..

منم نرفتم خونه اونا چون اونا نیومدن تا کی میخایم نریم نیایم مادر شوهرم میخاد خودش تو جریان همه چیز باشه چی میگیم چیکار میکنیم 

اتفاقا اصلا دعوتش نکن..به اون چه مربوطه؟ انقدر مهمونی بگیر و اونو‌ دعوت نکن تا بتمرگه سر جاش زنیکه ...

جاریه رفته طبقه پایین مادر شوهرم میترسم زندگی اونم تلخ کنه که چرا رفتی میدونم میکنه از خیرش گذشتم گفتم با برادرت دعوامیگیره که چرا رفتین