2777
2789

یه سری ختم های مجرب گذاشتم ببین

تاپیک آخرم

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

یه چی بهت بگم 

مختاری عمل کنی یا نکنی 

کسی بیشتر از من فکر نکنم دعا کرده باشه 

بیشتر از من ذکر گفته باشه 

حتی چله هم چندییین بار انجام دادم 

در نهایت که برناامیدی و نهایت دلشکستتگی رسیدم دیگه ول کردم 

دیگه بیخیال شدم 

دیگه خیلی وقت حتی دعا هم نمیکنم 

میگم هرچی خودش بخواد قراره همون بشه 

و در کمال ناباوری همچی هم خوب 

حداقل چیزایی خوب که من همیشه پافشاری و اصرار داشتم براشون

ام ذاخ تنگه میتونی رها کن بسپار 

خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶۰روز یس هدیه ب حمزه سیدالشهدا

صلوات و نماز حضرت ام البنین

این دوتارو باهم خوندم الحمدالله حاجت گرفتم

واسه مسائل روزمره هم هروقت۱۰۰۰صلوات فرستادم حاجت گرفتم

دعامیکنم ب هرچی ک میخوای برسی جانم❤

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
یه چی بهت بگم  مختاری عمل کنی یا نکنی  کسی بیشتر از من فکر نکنم دعا کرده باشه  بیش ...

خداوند فرمودند بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا،درسته توکل کردن خوبه ولی دعاهم عالیه دعاکنیم هرچی ب خیرمونه انجام بشه 

انشاالله خواستتون با خواسته خدا یکی باشه جانم💚

۶۰روز یس هدیه ب حمزه سیدالشهدا صلوات و نماز حضرت ام البنین این دوتارو باهم خوندم الحمدالله حاجت گر ...

نمازش چجوریه 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
نمازش چجوریه 

دورکعت نماز مثل نماز صبح بعد نماز۱۰۰تا صلوات۱۱۰تا السلام علیک یا ام البنین،۷تا سوره حمد و سپس دعای فرج و همه اینا هدیه ب حضرت ام البنین

خداوند فرمودند بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا،درسته توکل کردن خوبه ولی دعاهم عالیه دعاکنیم هرچی ب خی ...

نمی‌دونم من که ل این نتیجه رسیدم پافشاری زیاد خوب نیست هر کسی هرکاری فکر می‌کنه درسته همونم باید انجام بده 

خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.