2777
2789
عنوان

گربم حالش بده😭😭😭

259 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من پارسال 4تاگربه ازخیابون آوردم خونه مامانشون رف موندن 3تاالان 7تاشدن نمتونم بهشون رسیدگی کنم😭😭😭خیلی وابسته شونم وهیچکسم نیس بع سرپرستی بگیره والان بچه ها 2ماهشونه ویکیشون بدمریضه اصلا حال ندارع چیزی نمخوره سرپامیخابه چکارش کنم لطفاً اگه کسی می دونه بگه میترسم تاصب زنده نمونه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میشه اولین تاپیکی ک با اکانت زدم... ینی همون که فردا شب بله برون کسی دعوتم ک منو میخواسته! 

گزارش بزنی؟ دعات میکنم💕

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•1404/4/24•شروع مـَن و تـو🧚🏻‍♀️💕✨                                                                                             •1401/8/6•پایان تاریکی های زندگیم🌈🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ببر دامپزشکی.منم عاشق گربم

اگه بالا نمیاره شاید زنده بمونه

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

میشه اولین تاپیکی ک با اکانت زدم... ینی همون که فردا شب بله برون کسی دعوتم ک منو میخواسته!  گز ...

زدم

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ببین من نمیدونم زندگیه توچجورهس ولی زندگیه من جوریه که زیادبیرون نمیرم همشم توخونه دعواس فقط باایناخ ...

بده بیجای گربه مثل مامان فاطی و لیا کت لایفو ژوپیتر اینا بزارن سرپرست پیدا کنن براشون ب سرپستا هم بگو شرایط نداشتن رها نکنن بگردونن پیش خودت دیوار شهرتونم میتونی بزاری 

تُ♥️ز جان خوشتر amir♥️♥️امام حسین♥️
ببین من نمیدونم زندگیه توچجورهس ولی زندگیه من جوریه که زیادبیرون نمیرم همشم توخونه دعواس فقط باایناخ ...

خدا دل مهربونتو شاد کنه که انقدر دلت پاکه به فکر اینایی❤️

سریع ببرش دامپزشکی