2777
2789

گند زده تو متراژ و نقشه.چهارتا خواب در آورده کوچولو کوچولو .همونو میتونست دوتا خواب بزرگ‌در بیاره

اصلا نمیشه‌ایده ای براش‌ریخت

چهارتا اتاق کوچولو که نصفشم کمد دیواری گرفته.اتاق ما که تخت جا شده .پاتختی هارو گذاشتیم روی هم .تی وی هم زدیم به‌دیوار .میز توالت از پایین‌چسبیده به تخت‌کمد هارو گذاشتیم توی یه اتاق دیگه هم کمد های خودم هم بچه ها

یه اتاقم خواب بچه هاس یکیم بازی بچه ها.یه اتاق کوچیک خالی مونده که نمیشه‌هیچ کاریش کرد واقعا.فقط کمد هام توشه ‌ .چهارمتر وسطش‌خالی مونده

خدایی این چه نقشه مسخره ایه 

بعد پذیرایی سرتاسر پنجره اس در عوض اشپزخونه خفه اس پنجره نداره

چقدر غر زدم😒

ایشالا زود بریم یه جایی که باب میلم باشه بگین آمین😄

اون اتاق کوچیکه هم ایده بدید.تردمیل بگیرم بذارم؟چون باشگاه نمیتونم برم دخترم کوچولوعه

مهربون باشیم☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوم برج نشین ، نمیخوایش بده به ما 😂😂

دقیقا😂😂😂

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
والا غر واسه چی 😂

من تازه اتاقاشم اجاره میدم🤣

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
من تازه اتاقاشم اجاره میدم🤣

اتاق چیه  میشینم یه گوشه بقیه جاهاش و میدیم اجاره 😂😂😂

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

اتاق چیه  میشینم یه گوشه بقیه جاهاش و میدیم اجاره 😂😂😂

🤣🤣🤣🤣فکرتو دوس دارمممم

والا خب 😂😂

میتونیم‌ صب تا ظهر هم بدنسازی راه بندازیم تو پذیرایی 🤣🤣🤣 اشپزخونشم کترینگ میکنیم😂😂بخدا من خیلی پول احتیاجم

من واقعا درکت میکنم

اگه خونه باب میل خانوم خونه نباشه خیلی بده

انشالله خیلی زود خدا خونه خوب و باب میلت بهتون بده 

مهم مستمرا هم خونه دار بشن

میگم نمیشه دیوار دو تا خواب کنارهم رو بردارید و ی خواب بزرگ برا خودتون درارید؟

سه خواب خوبه 

یخواب خودتون

یخواب بچها ی خواب هم بازی بچها

راستی دعا کن شوهرم راضی بشه ما هم خونه دلخواهمون زودتر بگیریم

میتونیم‌ صب تا ظهر هم بدنسازی راه بندازیم تو پذیرایی 🤣🤣🤣 اشپزخونشم کترینگ میکنیم😂😂بخدا من خیلی ...

آره 

تازه لابی و راهرو هم که داره یه فکری هم به حال اونجا میکنیم 😂😂😂

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

آره  تازه لابی و راهرو هم که داره یه فکری هم به حال اونجا میکنیم 😂😂😂

مهدکودک میزنیم ، یببن درامدش عالیه😂😂😂

مهدکودک میزنیم ، یببن درامدش عالیه😂😂😂

آفرین میتونیم شهربازی هم باز کنیم 😂😂😂

آفرین میتونیم شهربازی هم باز کنیم 😂😂😂

پشت بوم رو بهمون‌میدنن؟؟‌ استخر هم خوبه هاا