سلام من ی مادرشوهرم دارم ک میگه حرف حرف خودم و هر جا من میگم باید خونه بگیرین از بطرف صبر نمیکنن واممون رو بگیریم از طرفی میگن خونه هست بیاید برید بشینید اگه دوس ندارین اجاره میکنیم منم یچیزی به ِذهنم رسیده اون منطقه مورد تایید من نیس و ایشون تاکید دارن فقط اونجا افتاده رو دنده لج میخوام بگم اجاره نامه رو به اسم همسرم بنویسن و ما دوباره اونجارو به کس دیگه اجاره بدیم کسی میتونه کمک کنه؟ شدنیه یا ن ؟ میگه ک قانون گفته دختر حق انتخاب خونه رو نداره مرد مشخص میکنه و به حرف همسرم هم نیس میگه پسرم قبلا دوس داشته پس الانم همونجا
خب خونه رو اجاره بدی بیان سر بزنن بهتون خب میفهمن ب کسی دیگه اجاره دادین چرت گفته هرچی گفته سعی کن ...
خوب شوهرمم با من هم نظره میگه تو باید راضی باش ولی این چون مخالف ازدواج من با همسرم بوده الان میخواد ثابت کنه من ارزشی ندارم و حرفم شدنیه بنظرتون یا ن؟
خب خونه رو اجاره بدی بیان سر بزنن بهتون خب میفهمن ب کسی دیگه اجاره دادین چرت گفته هرچی گفته سعی کن ...
خب منم نمیخوام نفهمن میخوام متوجه بشن ک زندگی من ک شوهرم با حرف اونا نمیچرخد حتی اگه بخوان پولی کمک کنن اونجایی ک ما میخوایم باید کنن ن ک نظر خودشونو اعمال کنن رو زندگی ما