2777
2789

سلام من ی مادرشوهرم دارم ک میگه حرف حرف خودم و هر جا من میگم باید خونه بگیرین از بطرف صبر نمیکنن واممون رو بگیریم از طرفی میگن خونه هست بیاید برید بشینید اگه دوس ندارین اجاره میکنیم منم یچیزی به ِذهنم رسیده اون منطقه مورد تایید من نیس و ایشون تاکید دارن فقط اونجا افتاده رو دنده لج میخوام بگم اجاره نامه رو به اسم همسرم بنویسن و ما دوباره اونجارو به کس دیگه اجاره بدیم کسی میتونه کمک کنه؟ شدنیه یا ن ؟ میگه ک قانون گفته دختر حق انتخاب خونه رو نداره مرد مشخص میکنه و به حرف همسرم هم نیس میگه پسرم قبلا دوس داشته پس الانم همونجا

ای ام بدبخت ای ام مظلوم ای ام بی سیاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما حق اجاره دادن محل اجاره رو ندارین 

مالک بفهمه ازتون شکایت میکنه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نقش شوهرت این وسط چیه اصلا خودتو باهاش طرف نکن شوهرت اگه مرده نباید حق دخالت ب خانوادش بده

شدنیه یا ن میخوام ثابت کنم ک روی حرفم هستم همسرم پشت منه منتها از پسش بر نمیاد

خب خونه رو اجاره بدی بیان سر بزنن بهتون خب میفهمن ب کسی دیگه اجاره دادین چرت گفته هرچی گفته سعی کن ...

خوب شوهرمم با من هم نظره میگه تو باید راضی باش ولی این چون مخالف ازدواج من با همسرم بوده الان میخواد ثابت کنه من ارزشی ندارم و حرفم شدنیه بنظرتون یا ن؟

خب خونه رو اجاره بدی بیان سر بزنن بهتون خب میفهمن ب کسی دیگه اجاره دادین چرت گفته هرچی گفته سعی کن ...

خب منم  نمیخوام نفهمن میخوام متوجه بشن  ک زندگی من ک شوهرم با حرف اونا نمی‌چرخد حتی اگه بخوان پولی کمک کنن اونجایی ک ما میخوایم باید کنن ن ک نظر خودشونو اعمال کنن رو زندگی ما

شما حق اجاره دادن محل اجاره رو ندارین  مالک بفهمه ازتون شکایت میکنه

جدیدا میگن اگه توی قرارداد قید نشده باشه شدنیه

نقش شوهرت این وسط چیه اصلا خودتو باهاش طرف نکن شوهرت اگه مرده نباید حق دخالت ب خانوادش بده

اونم با من هم نظره نمیخوام تو آینده بگه من میخواستم بکنم وای شما خودتون نخواستین ولی نمیخوامم با نظر اون زندگی کنم و دخالتاش باز بشه

نه اصلا این کار قانونی نیست برو سرچ کن دربارش بخون 

سرچ کردم میگن شدنیه انگار  نظر کسیو میخوام ک سر دربیاره از قانون