2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوتا داداش دارم که بزرگه متاهل خودش نبود اما زنش بود

من همیشه بخاطر اینکه همسرم ناهار خونه س سه یا چهار میرم و تا هفت هم برمیگردم و ناهار و شام نمیمونم

اما اینبار بعد از دوسه ماه اتفاقی چون شوهرم ظهر نبود من ساعت یک رفتم خیلی خوشحال که با خواهرام دور هم جمعیم

داستان ازین قراره که چند روز پیش من رفتم خونه ی مادرم (پدرم فوت شده) ناهار دعوتمون کرده بود فقط خواه ...

زود بزار دیگه

نه# به قطره چکونی

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲

(من سه تا خواهر دارم خودمم آخری ام و زنداداشم ازم دوسال کوچیکتره )

وقتی رسیدم خونه ی مامانم خواهرم واسم چایی اورد وقتی خوردم سفره انداختیم و لیوانای چایی رو زن داداشم شست خواهرم دستش اگزما زده اون همیشه میشست دوتا بزرگتره هم زیاد کاری نیستن نهایتا بعد غذا بلند شن واسه کار

تند تند میذارم که

جواب نده زود بگو

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊