2777
2789
عنوان

چه کنم بمونم یا برم

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 46 پست
برای اینکه جنس خودشو میشناسه میدونه با نگاه به چهره ارایش کرده و بی حجاب تحریک میشه چون این طور افری ...

پس چرا من فکر میکنم فقط حجاب و دوست داره جای من؟!

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه این مانتو حجاب نداره باد میزنه، بدجوره فلانه

عزیزم نمیتونم قضاوت کنم چون شرایطتون رو نمیدونم ولی اگر مسئله همینه یک چادر عبایی چیزی بگیر بپوش استایل شیک هم داشته باش باور کن به نفع خودت هم هست زندگیتونو بابت این چیزا تلخ نکنید 

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

ببین نظر من میخوای برو همینجور گذاشتن انواع مختلف کسی که خانواده اش رو به به حجاب عوض میکنه بهتره ...

متوجه منظورت نشدم عزیزم‌

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
پس چرا من فکر میکنم فقط حجاب و دوست داره جای من؟!

باور کن اگه دوست نداشت حتی بهت فکرم نمیکرد چه برسه روت حساس باشه مطمئنم خیلی دوست داره ک با زور مجبورت نکرده و اجازه تصمیم گیری داده خیلی ها نامردن و با کتک و... مجبور میکنن قدرشو بدون و دوسش داشته باش حتی شده بخاطر بچت کنار بیا اون حق داره عشق مادر و پدرش ببینه یاد بگیره چطور مهربون و عاشق باشه🥰

عزیزم نمیتونم قضاوت کنم چون شرایطتون رو نمیدونم ولی اگر مسئله همینه یک چادر عبایی چیزی بگیر بپوش است ...

😔🙏

باور کن اگه دوست نداشت حتی بهت فکرم نمیکرد چه برسه روت حساس باشه مطمئنم خیلی دوست داره ک با زور مجبو ...

😭😭😭😭😭😭😭

بهش بگو من تورو با قدت پذیرفتم توعم منو با عقایدم بپذیر

این و بگم که می‌ذاره می‌ره

هیچوقت به روش نیاوردم

ینی دوست داره نمیخواد کسی نگات کنه میخوای جدا شی، اینم شدد دلیل؟؟؟؟؟

نه خیلی بحث داشتیم از اول زندگی

تعصبی زیاده

بهش بگو من تورو با قدت پذیرفتم توعم منو با عقایدم بپذیر

چرا باید همچین حرفی بزنه؟ اون در اینکه قدش چند بوده دستی نداشته ولی اسی در انتخاب عقایدش دست داشته مسائل با هم قاطی نکنین!

اسی اینو بگم بهت ک مادر و پدر من هم مثل شما بودن یعنی پدرم یکم کوتاه تر از مادرم هست مادرم ۱۷۵ پدرم ۱۷۳ ولی باور کن با وجود همه مشکلا و دعوا و بحث و... جون میدن برا همدیگه ازشون پرسیدم اگه من تو خطر باشم و مامان / بابا تو خطر بودن کدوم انتخاب میکردی برای نجات و اون یکی میمیره اونا هم دیگه رو انتخاب کردن پدرم اوایل ازدواج سخت گیری زیاد میکرد با اینکه مادرم چادریه اما مادرم از همون اول تکلیف همه چیو با حرف مشخص کرد با هم نشستن حرف زدن منطقی و نظر هم دیگه پذیرفتن بشین منطقی حرف بزن دلیل بخواه بلاخره یکی یکیو قانع میکنه