2777
2789
عنوان

خیلی امشب خوشحالم بیاین

236 بازدید | 19 پست

موعده قراردادمون بود صابخونمون اومد گفت برین بگردین هرجا پیدا کردین من یه تومن کمتر از اجاره اونجا میگیرم عجله ام نکنید دوماهم بشینید خونرم بنگاه نمیرارم بقیه اش  در پست بعد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد من گفتم خاله اینجور نمیشه که هرچی عمو بگه رو جفت چشامون ما میخایم بمونیم هرچی عمو بگه خلاصه اخرشبی اومد گفت عمو گفت یک و پونصد اجاره اضافه شه پول پیشم نمیخاد منم گفتم باشع دستتون درد نکنه ولی پارسالم پول پیش نخاستین شرمتده شدیم امسال سی تومن بریزیم حساب اونا گفتن نه و فلان گفتم حالا به عمو بگین یه شماره حساب بده واینا 

انقدر ادمای خوبی ان قلبم اکلیلی سد      

خداروشکر

ولی حتما پول پس انداز کنید و به فکر سال های آینده باشید

ان شاءالله از این خونه برید خونه خودتون ولی اگه اینجا سال های بعد نموندید جای دیگه بابت پول پیش اذیت نشید

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اجرش باخدا

خیلی خوبن خدا خیرش بده میگه مثه دخترم و پسرم خاطرشون عزیزه رفت کربلا واسمون سوغاتی اورد از خانومش بهمون ماکارونی برنج همه چی میده ما تازه ازدواج کردیم هرچقد بابام اذیتمون میکنه صابخونه هوامونو داره تازه بهم عید نوروز پونصد هزار تومنم عیدی داد 

خیلی خوبن خدا خیرش بده میگه مثه دخترم و پسرم خاطرشون عزیزه رفت کربلا واسمون سوغاتی اورد از خانومش به ...

واقعا خیلی براتون خوشحال شدم چقدر خوبه این جور آدما هوای تازه عروس داماد رو دارن 

آقا هستم 🚫