2777
2789

خب اول باید دادخواست طلاق به درخواست زوجه بدی به دلیل عسر و حرج( اعتیاد شوهر). حالا باید بتونی ادعات رو ثابت کنی تویه دادخواست از قاضی مراجعه به پزشکی قانونی و گرفتن تست اعتیاد خصوصا از مو رو بخواه و همینطور اگر شاهدی داری که میدونن شوهرت معتاده قسمت مطلع بنویس. اگر قبلا کمپ ترک اعتیاد بستری بودی از دادگاه بخواه تا پروندش رو برات استعلام بگیرن. اگر جرمی در رابطه با مواد داشته شماره پروندش رو بگو. استشهادیه محلی جمع کن. باید قاضی بفهمه که از نظر مالی و خانوادگی به دلیل اعتیاد شوهرت به مشکل خیلی خیلی بزرگی خوردید. بگو من برای تامین مخارج خانواده مجبورم کار کنم ووووو   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من وکیلم از من سوالی داشتی بپرس بخونمش جوابتو میدم.

همسرم اعتیاد داره دست بزن و بیرون انداختن و فحاشی و تهمت و شکاکه ....اجازه هیچ کاری ندارم خسته شدم دو بچه هم دارم تصمیمم جدیه میگم اگه طلاقم نداد جدازندگی‌کنم از هیچکدوم اینا مدرک ندارم خودشم دروغگوئه ماهر ینی میتونه همشوانکار کنه فقط از قیافه می باره معتاده هشت  ماهه خونه بابامم نبرده

خب اول باید دادخواست طلاق به درخواست زوجه بدی به دلیل عسر و حرج( اعتیاد شوهر). حالا باید بتونی ادعات ...

متاسفانه خرجی رو میده ومن شهر همسرم زندگی میکنم ی شهر کوچیک هیچ کس حاضر نمیشه بیاد شهادت بده چون میشناسن همدیگرو

اگر شیشه میکشه و توهمیه اونم خوبه به هر حال دادخواست رو بده. تیری در تاریکی.برای اینکه بتونی جدا از شوهرت زندگی کنی باید بتونی ثابت کنی که من کنار همسرم امنیت جانی مالی و شرافتی ندارم اونم گزارش کلانتری و طرح شکوائیه لازمه

آره به نفعته ولی باید در کنارش بگی که اعتیادش باعث سختی در زندگیمون شده کتک میزنه. بهم شک داره.  ...

بله پزشک قانونی تا چند روز قبول میکنه ۱۰ روز پیش زده دستو پام‌ کبوده شهر همسرم پزشک قانونی نیس باید بدم تهران خونه پدرم بعدبر م پزشک قانونی