2777
2789

خانوما من تو اقدامم ماه قبل دکتر قرص داد گفت از روز سوم پریودی بنداز انداختم دوتا فولیکول ۱۷و۱۸داشتم سمت چپم دکتر گفت عالی فقط شوهرم اسپرمش ضعیف بود بهش امپول داد هفته این یکیشو بزنه اما فقط شوهرم یکیشو زد ولی با اون یدونه کلی تغیر مرد دکتر گفته بود زمان تخمک گذاری سه بار رابطه داشته باشم دوبار داشتیم ما ، ماه قبل سه روز اضافه پریود شدم و امروز وقت پریودمه و پریود نشدم و کمی گاها شکم درد دارم حالت تهوع دارم و اینگه لگن سمت چپم گرفته ایا امکان داره این ماه سه روز دیر تر از وقت پریودم پریود شم؟ و احتمال بارداری وجود داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد سه روز عقب انداختن پریود شدم اصلا دیگه انقد کفر کردما خدا منو مسخره کرده والا کسایی که بچه نمیخو ...

استغفرالله...نذار شیطان بهت مسلط شه...ببین وقتی اقدام داری بعدش نباید همش منتظرحاملگی باشی چون استرس مانع تشکیل نطفه میشه.خواهرم اقدام داشت برای بارداری نزدیک ی سال نگرفت چون ی روز عقب مینداخت ۱۰تا تست اینا همش منتظربودن منم فکر کردم هرکس اقدام کنه ی سال طول میکشه.شروع کردم به اقدام و اصلا تو فکر نبود همون ماه اول  حامله شدم