2777
2789
عنوان

بنظرتون بچه سوم رو بیارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 66 پست
آخه فکر میکنم وجود دختر لازمه تو هر خونه ای

بله عزیزمم منم عاشق دختر هستم اما به این خاطر میگم که بچه ها همیشه پیش ما نمی مونن و آخرش تنهایی هست...

مادرشوهر بیچاره ی من هم به بچه هایش وابسته اس همیشه تنهاییش رو با بچه هاش پر کرده و الان هر کدوم یه شهری هستن و به خاطر دوری اونا افسرده شده...

سلام من نرگسم🌱🕊🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من باشم باگوشت کیلویی ۷۰۰،مرغ کیلویی ۹۰.پراید۵۰۰ وخونه ۵۰متری ۲میلیاردی به هفت پشتم میخندیدم بچ ...

به فکر مخارجش نیستم خدارو شکر کم نزاشتم تاحالا برای بچه هام،،بعد من از اون مادرایی هستم که خیلی روی تربیت و روحیه ی بچه هام حساسم،،حواسم بهشون هست همیشه

من هم‌مثل شما هستم.ولی دوتا دختر دادم. از عوارض آی وی اف میترسم.به رژیم هم اصلا اعتقاد ندارم. نمید ...

منم عین شما،،دوراهیه خیلی سختیه آدم نمیدونه چیکار کنه،،من دوساله فکرم درگیره و جرات اقدام ندارم.

استارتر شرایطم کاملا شبیه شماست ،دوتا پسر دارم و کوچیکه ۱۰سالشه،من هم تصمیم داشتم بیارم ولی منصرف شدم ،اوضاع مالی هم خوبه خداروشکر ولی به این نتیجه رسیدم الان دیگه وقت استراحت و مسافرت و گشت و گزار هست به خصوص که همسرم هم داره بازنشست میشه ، با همه ی این حرف ها اگر مطمئن بودم دختره میوردم ولی چون مطمئن نیستم نمیاذم🙂

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

اگر سلامت روان و اعصاب داری؛مشکل مالی نداری؛همسر همراهی داری و ولت نمیکنه به حال خودت افسردگی بعد زایمان بگیری...بیار...

بچه خیلی خوبه‌... فضای خونه خوب میشه

«خدایا آرام کن دلهای ما را»
نه اصلا،،بخاطر همین قضیه دوساله که اقدام رو عقب انداختم،،واقعا دوراهیه سختیه

نمیدونم چند سالتونه گفتید بچه های دبگتون بزرگن 

پس احتمالا باید تو دهه سه و چهار زندگی باشید 

اصلا این بچه ی شما دختر شد تا بیاد بزرگ شه و همدم شما بشه شما رسیدید به  اواسط دهه چهار و پنج زندگی  اون وقت اون حوصله اش سر میره چون اختلاف سنیتون جوری نیست که بتونید همراه هم باشید تهشم که اردواج میکنه و میره و باز شما میمونی با تنهایی و بی حوصلگی  من جای شما باشم به جای فکر بچه ی دیگه خودمو با کار و هنری مشغول میکردم 

خدا همین دوتا رو واستون حفظ کنه 

بله درسته میگم هر کس باید شرایط خودشو بسنجه من همین یه دونه پسر رو دوست دارم سرانجام برسونم پیری با ...

آره خب،،من اینقدر خوشی کردم که دیگه دنبالش نیستم،،دلم میخواد دیگه تا آخر عمر خودمو وقف بچه هام کنم

بله عزیزمم منم عاشق دختر هستم اما به این خاطر میگم که بچه ها همیشه پیش ما نمی مونن و آخرش تنهایی هست ...

درسته آخرش تنهایی هست ولی زوره تو سن 31سالگی اینقدر احساس تنهایی کنه آدم 

استارتر شرایطم کاملا شبیه شماست ،دوتا پسر دارم و کوچیکه ۱۰سالشه،من هم تصمیم داشتم بیارم ولی منصرف شد ...

من با همین دوتا پسرام کلی مسافرت رفتیم خوش گذروندیم،،،اکثر شهرهای ایران رو گشتیم،،دیگه خسته ام از سفر و تفریح 

دلم یه زندگی آروم و بدون هیجان میخواد

منم عین شما،،دوراهیه خیلی سختیه آدم نمیدونه چیکار کنه،،من دوساله فکرم درگیره و جرات اقدام ندارم.

دقیقا عین من .منم ذهنم درگیره ولی جرئت اقدام ندارم.

شما قوت غالب خودتون و همسرتون چیه؟

بیشتر چی علاقه دارید ؟

نمیدونم چند سالتونه گفتید بچه های دبگتون بزرگن  پس احتمالا باید تو دهه سه و چهار زندگی باشید&n ...

31سالمه

پسرام 15و10ساله آن

آخه الان خانما تازه تو این سن بچه اولشون میارن فکر نکنم خیلی دیر باشه،،درسته آخرش تنها میشیم همه ،،ولی نبود دختر خیلی داره اذیتم میکنه،،روح وروانم به هم ریخته سر این قضیه