2777
2789
عنوان

بنظرتون بچه سوم رو بیارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 66 پست
مرسی عزیزم ،،حرفاتون درست،،به هر حال بچه سوم آوردن دردسرا و شیرینی های خاص خودشو داره،،من وهمسرم هر ...

حرف شما منو یاد یه همسایه ام  انداخت خدا رحمتش کنه 

هر بار منو میدید میگفت چرا بچه نمیاری زن هر چی بیشتز بزاد سالم تره خودش هفت  هشت تا بچه داشت 

بنده خدا نه قلب داشت نه زانو نه کمر اخرم بعد کلی زمین گیری فوت کرد 

تازه اون خانم مال زمان قدیم بود که مواد خوراکی سالم بودن هوا الوده نبود تغذیه هو خوب بود استرس نداشتن 

نه الان که  نه هوای سالم داریم نه تغذیه درست استرس هم که از صبح تا شب یار همیشگیمونه 

در نهایت شما باید تصمیم بگیرید امیدوارم هر چی خیره همون براتون اتفاق بیفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بدون بچه هام هیچ جا بهم خوش نمی‌گذره.اصلا دوست ندارم با شوهرم تنها سفر برم.حتما بچه هام باید باشن ...

من هم اولین بار واقعا سختم بود ولی پیشنهاد میکنم حتما تجربه کنی ، در نهایت هر چند تا بچه هم داشته باشی شما و همسرت برای هم میمونید برای همین باید سعی کنید روابطتون رو تا اونجا که میشه بهتر کنید و مسافرت دو تایی اون هم بعد از این همه مدت کلی میتونه تاثیر مثبت تو رابطه بزاره ، اکثر روانشناس ها هم تاکید دارن که وقت هایی رو برای خودتون دو نفر برنامه ریزی کنید 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
من هم اولین بار واقعا سختم بود ولی پیشنهاد میکنم حتما تجربه کنی ، در نهایت هر چند تا بچه هم داشته با ...

میدونی من همسرم از اون آدمایی هست که اصلاً حرف نمیزنه و آدم به شدت ساکتی هست،،برا همین قبلا دوتایی پیک نیک که رفتیم اصلا بهم خوش نگذشت .ترجیح میدم دوتایی سفر هم نریم.

در عوض بچه هام خیلی پرحرفن و همش در حال حرف زدنیم با هم  

میدونی من همسرم از اون آدمایی هست که اصلاً حرف نمیزنه و آدم به شدت ساکتی هست،،برا همین قبلا دوتایی پ ...

استارتر پیشنهاد میکنم ای وی اف کن،  سنی هم که نداری، آی وی اف اصلا اونجوری که میگن سخت نیست، خصوصا برای کسی‌که بدن‌سالمی داره، یک‌ماه دارو میده و آمپول بعدش تخمک کشی انجام میشه، اگه همه چی‌اوکی‌باشه همون ماه تعیین جنسیت میکنی و انتقال میدی، اگرم وضعیت رحم اوکی نباشه دو ماه بعدش انتقال جنین رو میدی، اگه بخای از‌الان بری تحت نظر، شک نکن تا زمستون باردار شدی، اگرم بخای دو قلو دختر هم برات انجام میدن.

در هر‌حال سنی نداری، برو تحت نظر پزشک، اگرم نخواستی ای وی اف کنی، همسرت آزمایش اسپرم بده، اونوقت دکتر تشخص میشه اسپرم قوی هست یا ضعيف، قوی باشه بچه پسر میشه بدون‌شک

سلام عزیزم خوبی آخرش اقدام کردی برای سومی؟ منم مثل شما دو تا پسر دارم و اقدام کردم برای سومی الان ۸ هفته باردارم ،الان تهرانم اما یک ماهه دیگه منتقل میشم کرمان، نمیدونم پیش کدوم دکتر برم

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا رب نظر تو برنگردد...