2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بدم میادحس میکنم سنموبرده بالا خیلی رومخمه

برا عید ینفر میگفت فامیلمون ۱۰ تومن داده عمل کرده . 

بهونه کرده گفته تیرویید دارم گفتم اخه چه ربطی داره ! 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
برا عید ینفر میگفت فامیلمون ۱۰ تومن داده عمل کرده .  بهونه کرده گفته تیرویید دارم گفتم اخه چه ...

۱۰تومن که خوبه من هرجاپرسیدم گفتن ۵۰میلیون بعدتازه نمیدونم چجوری میشه کامل میره یانه چون عکس قبل وبعد زاویش باهم فرق داره میذارن 

زندگی سلام   
۱۰تومن که خوبه من هرجاپرسیدم گفتن ۵۰میلیون بعدتازه نمیدونم چجوری میشه کامل میره یانه چون عکس قبل وبع ...

مسلما ک تغییر خواهد کرد 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

سلام ati عزیزم .

سلام! ساکشن غبغب یکی از روش‌های موثر برای حذف چربی اضافی در ناحیه زیر چانه و بهبود ظاهر گردن و چانه است. این روش جراحی شامل مکش چربی‌های اضافی از طریق یک لوله نازک (کانولا) است. در ادامه به مزایا، معایب و زمان بهبود ورم پس از ساکشن غبغب می‌پردازم.

مزایای ساکشن غبغب
نتایج قابل مشاهده و سریع: پس از عمل، کاهش قابل توجهی در چربی ناحیه غبغب دیده می‌شود.
بهبود ظاهر کلی: باعث افزایش تعاریف چانه و گردن و بهبود فرم صورت می‌شود.
ماندگاری طولانی: نتایج در صورت حفظ وزن بدن می‌تواند طولانی‌مدت باشد.
افزایش اعتماد به نفس: بهبود ظاهر می‌تواند باعث افزایش اعتماد به نفس شود.
معایب ساکشن غبغب
دوره بهبودی: نیاز به زمان برای بهبودی و کاهش ورم و کبودی دارد.
خطرات جراحی: مانند هر جراحی دیگری، خطراتی مانند عفونت، خونریزی، و واکنش به بی‌هوشی وجود دارد.
نتایج نامتقارن: در برخی موارد، ممکن است نتایج نامتقارن یا ناهماهنگ باشد.
هزینه بالا: هزینه‌های مربوط به جراحی و مراقبت‌های پس از آن ممکن است بالا باشد.
زمان بهبود ورم پس از ساکشن غبغب
روزهای اول: در چند روز اول پس از جراحی، ورم و کبودی شدید خواهد بود. این وضعیت معمولاً با استفاده از کمپرس سرد و مصرف داروهای تجویز شده توسط پزشک قابل کنترل است.
هفته اول تا دوم: ورم و کبودی به تدریج کاهش می‌یابد، اما هنوز هم قابل مشاهده خواهد بود.
ماه اول: در طول هفته‌های بعدی، ورم بیشتر فروکش می‌کند و نتایج اولیه قابل مشاهده خواهد بود.
ماه سوم: تا سه ماه پس از جراحی، بیشتر ورم‌ها از بین می‌روند و نتایج نهایی به وضوح دیده می‌شوند.
مراقبت‌های پس از جراحی
استفاده از کمپرس سرد: در روزهای اول پس از جراحی برای کاهش ورم و کبودی.
پوشیدن باند فشاری: ممکن است پزشک توصیه کند که از باند فشاری استفاده کنید تا ورم کاهش یابد و پوست بهتر به محل جدید خود تطبیق یابد.
پیروی از دستورات پزشک: مصرف داروهای تجویز شده و رعایت نکات مراقبتی بسیار مهم است.
اجتناب از فعالیت‌های شدید: در هفته‌های اول پس از جراحی، باید از فعالیت‌های سنگین خودداری کنید.
نتیجه‌گیری
ساکشن غبغب می‌تواند به طور موثری چربی اضافی زیر چانه را کاهش دهد و ظاهر کلی چانه و گردن را بهبود بخشد. با این حال، مانند هر جراحی دیگری، نیاز به مشورت با یک پزشک متخصص و درک کامل از مزایا و معایب آن دارید. مهم است که به توصیه‌های پزشک پس از جراحی پایبند باشید تا بهترین نتایج ممکن را بدست آورید.

دوستدار شما :ساریه امیدی متخصص پوست و مو در کلینیک کایاک