2777
2789
عنوان

به نظرتون کارم درسته یا نه؟

53 بازدید | 2 پست

من ۷ ساله ازدواج کردم هر بار خواستیم با شوهرم بریم سفر یه جورایی خانواده شوهرم وقتی فهمیدن زهرمون کردن، یه بار دعوا یه بار قهر ، به هر صورتی که فکر کنید قبل سفر دلمون را خون کردن، خودشون اصلا میرند حتی به ما اطلاع نمی دند اما شوهرم عادت داره میگه زشته نگم، چند روز دیگه می خوام برم سفر تصمیم گرفتم تو این چند روز به هر نحو و بهونه ای شده نبینمشون ، به نظرتون بدتر نمی کنند، 

روزآخربگید وبعدشن خداحافظ

چند ماه پیش همین کار را کردیم اما بدتر شد ، رفتیم خداحافظی روز آخر خواهر شوهر مادرشوهرم حتی جواب خداحافظی را ندادن، من اصلا برام مسافرت اونا مهم نیست، میرند میاند گاها ما چند روز بعد سفرشون می فهمیم اما اونا توقع دارند ما ازشون اجازه بگیریم ، نظر بدند اونا را هم ببریم البته با خرج خودمون، یه بار اینطور شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.